Son zamanlarda "Isabelle" ve "yavrum nerdesin" şarkılarıyla izlenme rekorları kıran, babasının orgu ile evde popüler eserleri kendi tarzıyla seslendiren Fevzi Kaan Türker yine gündem olacak bir harekete imza attı.

Seslendirdiği şarkılar milyonlarca tık alan ve ciddi bir kitleye ulaşan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Sefo ile konserde bir araya gelerek, performansını sergiledi. 

FEVZİ KAAN, SEFO KONSERİNDE!

Özellikle Sefo'nun "Isabelle" şarkısıyla sosyal medyanın gündemine oturan Fevzi Kaan, dün gece sanatçının konserine konuk oldu. Genç kuşağın hayran olduğu Sefo, sahnede kısa süreliğine konserine ara vererek, Fevzi’yi anons ederek sahneye davet etti. Herkesin şaşkınlığı ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Fevzi, sosyal medyada viral olan Sefo’nun son dönemlerden dillerden düşmeyen ‘Isabella’ şarkısını kendine has yorumuyla seslendirdi. Sefo da buna kayıtsız kalamayarak kendisine eşlik etti. Kendi özgün yorumuyla şarkıyı çalıp söyleyen Fevzi Kaan'ın rahat tavırları sosyal medyada takdir aldı. 

FEVZİ KAAN TÜRKER KİMDİR?

Pandemide düğün ve eğlence yasakları nedeniyle işsiz kalan 35 yıllık piyanist şantör babası Hakan Türker'in eve getirdiği orgla birlikte hayatı değişen Samsunlu Fevzi Kaan Türker, Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşamaktadır. Sosyal medyanın düşmeyen Türker, 12 yaşındadır. Popüler eserlere kendine özgü tarzıyla getirdiği yorumlarla milyonlarca kişiye ulaşan Türker, herkesin beğenisini kazanmaktadır. 

SEFO KİMDİR?

Sefo ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır 16 Mart 1998 Samsun doğumludur. Türk rapçi ve söz yazarıdır. ''Bilmem Mi?'' isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla geniş kitlelerce tanınmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.