İlk olarak Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından sergi, kermes ve mezuniyet programı düzenlendi. Okul bahçesinde açılan ve okulun yıl boyu katıldığı faaliyetler, yapılan projelerin yer aldığı sergi ile kermesin açılışı Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt ve Havza Müftüsü Cemil Alıcı tarafından yapıldı.

YILSONU KONSERİ

Sergiyi gezen Ertuğ, Kurt ve beraberindekiler öğrencilerden bilgi aldı. Daha sonra ise müzik dinletisinin ardından okulda dereceye girenlere plaketleri verildi. Programın son bölümünde ise öğrencilere mezuniyet belgeleri verilerek pasta kesimi gerçekleştirildi. Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi.

BAŞARI DİLEDİ

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik öncesi konuşan Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, mezun olan öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından okulun müzik öretmeni Yılmaz Ceylan ve müzik öğrenmelerinden oluşan orkestra eşliğinde okulun korosu tarafından davetlilere konser verildi.

Program mezun olan öğrencilere belgelerin verilmesi ve öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN