SAMSUN-ÇARŞAMBA HAVALİMANI'NA İNDİLER 

Deniz dolgusu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı bu özelliği ile Dünyanın 3. Avrupa’nın ilk havalimanı olmuştu. 22 Mayıs 2015 yılında açılan Ordu Giresun Havalimanı açıldığı günden beri sefer iptalleriyle gündeme geliyor. Türkiye’nin en çok sefer iptalinin yaşandığı havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı yolcularına bayram tatilini adeta zehir etti. Perşembe günü yaşanan sefer iptalleri Cuma günü de yaşandı. Ordu Giresun Havalimanı’na inmesi gereken uçakkar Samsun Çarşamba Havalimanı’na yönlendirildi. Bazı seferler karşılıklı iptal oldu.

İPTAL OLAN SEFERLER OLDU 

Dün akşam ,THY’nın İstanbul Yeni Havalimanı’ndan, A Jet’in İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir’de, Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakları Ordu Giresun Havalimanı çevresinde sisin etkili olması nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı’na iniş yaptı. A Jet’in gece Ankara ve İstanbul’dan yapması gereken seferleri de sis nedeniyle karşılıklı iptal oldu.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Ordu Giresun Havalimanı çevresinde iki gündür etkili olan sis bu sabah saatlerinde etkisini kaybetmeye başladı. Görüş mesafesinin uygun olmasıyla birlikte uçuşlar başladı.

Samsun'da 1 Mayıs'ta birlik çağrısı: 'Emekçilerin mücadelesi sürecek' Samsun'da 1 Mayıs'ta birlik çağrısı: 'Emekçilerin mücadelesi sürecek'

ordugazete

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.