Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin bitimine 6 hafta kala 11 yıllık hasrete son vererek Süper Lig'e yükseldi. Samsunlular Kırmızı Beyazlıların Süper Lig'e yükselmesini 11 yıldır beklediklerini ve büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, yönetime, teknik ekibe ve oyunculara teşekkür etti.  

DURMAK YOK 

Kamil ERKAN: Başarılarının devamını diliyorum. Gurur duyuyorum, Samsunspor bizim gurur kaynağımız, durmak yok yola devam.

BUNUDA ATLATTIK 

Yunus AYDIN: Mutlu olduk. 11 yıl aradan sonra Samsunsporun Süper Lig'e çıkması hepimizi sevindirdi. Tabi ki, yani Samsunspor futbol için köklü bir kulüp 1. ligde, 2. ligde değil Süper Lig'de sürekli şampiyonluğa oynayan bir takım olması gerekirken maalesef uzun bir süre bu mecrada olmadı. Ama bundan sonra inşallah Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan bir takım izleyeceğiz. Öyle ümit ediyor, öyle istiyoruz. 1. Lig ismini bile duymak istemiyoruz. Samsunspor markasına yakışmıyordu. Allaha şükür bunu da atlatmış olduk. 

ÇOK SEVİYORUZ

Ahmet ASLAN : Seviniyoruz. 11 senedir Süper Lig'e çıkamamıştı takımımız. Bu sene çıktığı için seviniyoruz. Ama bunun en büyük mimarı Başkanımız Yüksel Yıldırım ardından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, ikisini de çok seviyoruz.  

BAŞARI DİLİYORUM 

Mevlüt ÇAL: Samsunsporumuza Süper Lig'de başarılar diliyorum. 11 yıldır beklediğimiz özlem sona erdi. Süper Lig'de başarılar diliyorum. 

GÜZEL YERLERE GELECEK 

Ali Kemal YALMANCI: Mutluyuz. Şehrimizin 11 sene sonra Süper Lig'e çıkmasından guru duyuyoruz. İnşallah Süper Lig'de de daha güzel şekilde mücadele edip, iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. 

ÇOK BEKLEDİK 

Bahattin YAZICI: Sevinçle karşılıyoruz. Çok güzel bir şey. Yani diyecek başka bir şey yok. Uzun zamandır hasretle bekliyorduk. O gün geldi çattı. İnşallah kadroyu da güzel yaparlar ve eski Samsunspor gücüne kavuşur. 

HER ZAMAN ARKASINDAYIZ 

Kemal TAŞKIN: Sürekli takımımızın arkasında durduk. Uzun bir bekleyiş oldu. Şu anda çok sevindik. Bütün taraftarlar olarak da çok sevindik. Takımımızı zaten Süper Lig'de görmeyi de çok istedik. Kendimde içinde olmak üzere burada genç Termeliler, Çarşambalılar, olsun Samsun'da olsun hepsinin yanındaydık. Hep iç içe olduk. Yani Samsunspor'un bu yüzden başarılarının devamının getirmesini diliyorum. Taraftar olarak da her zaman arkasındayız. Takımımız da Yüksel Yıldırım da çok iyi. Hepsinden Allah razı olsun diyorum. 

MUTLU VE GURURLUYUZ 

Gökhan YAVUZ: Evet 11 yıllık bir hasretimiz vardı. Süper Lig'e yakışan bir takımız. Atatürk'lü armanın mutlaka Süper Lig'de olması gerekiyordu. Çok mutluyuz. Gururluyuz.   

HEYECANLIYIZ 

İbrahim SANCAR: Süper oldu. Her maça da burada hemen hemen gittik. Deplasmana gidemedik, ama süper oldu. Yani çok mutluyuz. 11 sene sonra ilk defa burada büyük takımları ağırlayacağız. İnşallah bekliyoruz, heyecanlıyız.  

80'Lİ YILLAR GERİ GELDİ 

Behsat BAŞARAN: Bence Anadolu kulüpleri arasında özlenen bir takımdı. Uzun zamandır ligde değildik 80'li yılları bilenler Samsunspor'u zaten anlatamaya gerek kalmaz. 80'li yıllar geri geldi diyebiliriz. 

AYRI BİR SEVİNÇ 

Sami KILIÇOĞLU: Çok güzel bayram gecesi gibiydi. Gençlerbirliği'ne teşekkür ediyoruz. Bizi 1, 2 hafta önce şampiyon yaptılar. Güzel de oynadılar her iki takıma da başarılar diliyorum. Samsun'da ayrı bir sevinç oldu. 11 yıl şampiyon olamayan bazı nedenlerden hep ipten döndü. Ama bu sefer hocamıza, kulüp başkanımıza, tüm futbolculara teşekkür ederim, şükranlarımı sunuyorum. Samsun’a bu güzel şampiyonluğu yaşattıkları için. 

TAKİPTE OLACAĞIM

Yusuf YAŞAR: Samsunlu olarak çok sevindim. Seneler önce Samsunspor hastasıydım. Antrenmanlara bile giderdim. Fakat 2. Lig'e düşüp, devamlı orda kalması beni soğuttu. Şu an Süper Lig'e çıktı. Gurur duyuyorum. Artık takipteyim. Takipte olacağım. 

ENGELLEMELER OLMUŞTU 

Timur ÇİNDAR : Adı üzerinde Süper Lig, süper. İnşallah Samsun'umuza Türkiye’mize hayırlı olur. Samsun'a da Süper Lig yakışır. Koca bir şehir. Ne için Süper Lig'de olmasın? Tabi engellemeler oldu. Ama şükürler olsun. Cenab-ı Allah yanımızda oldu. 11 yıl sonra tekrar Süper Lig'e çıktık. Samsunumuza, gençliğimize, Samsun camiasına hayırlı olsun. 

RENK GETİRECEK 

İsmail LAÇİN: Öncelikle 11 yıldan beri Süper Lig'e hasrettik. Samsunsporumuzun Süper Lig'e çıkması, tüm Samsun halkını gururlandırdığı gibi Türkiye' ye de ayrı bir renk getirecek. Çünkü Süper Lig'de Samsunspor'un yokluğu her zaman aranmıştır.   

ÖNEMLİ OLAN KALICILIK 

Cengiz BELLİ: Eyüp'ün mağlup olmasından bu yana çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Ama amacımız Süper Lig'de kalabilmek. Hazırlıklar ona göre yapılmalı. Tabi bunun için büyük paralar isteniyor. Onun için kolaylıklar diliyorum. Taraftarlarımızın da yalnız bırakmamasını istirham ediyorum. 

HAKETTİK 

Muzaffer Mert ÜZER: Hakkettiğini düşünüyorum. Zaten yıllardır otobüs kazasından sonra kötülemiştik, yavaş yavaş düzelmeye başladık. Bundan sonrada daha iyi yerlere varacağını düşünüyorum. 

YILDIRIM'A TEŞEKKÜR 

Erdoğan SAĞLAM: 11 yıllık hasret biti. Şimdi artık bundan sonra yapılacak transferler önemli bizim için. Önemli olan Süper Lig'de kalıcı olmak. Başka bir şey istemiyoruz. Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın emekleri çok büyük kendisine teşekkür ederiz.  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.