HASAN KILIÇ HAYATINI KAYBETTİ

Hürriyet Gazetesi Sorumlu Müdürü 79 yaşındaki Hasan Kılıç, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Kılıç'ın cenazesi, ikindi vakti Şakirin Camisi'nden kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kılıç, Kadıköy'deki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. 1970 yılında gazeteciliğe başlayan ve meslek hayatının 34 yılını Hürriyet Gazetesi'nde geçiren Hasan Kılıç için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Hasan Kılıç'ın eşi Gönül Kılıç ve oğlu Baran Kılıç cami avlusunda taziyeleri kabul etti. 2017 yılından bu yana Hürriyet Gazetesi'nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Kılıç'ı son yolculuğunda çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Cenazeye katılanlar arasında Hürriyet Gazetesi Eski Yazı İşleri Müdürü Ertuğ Karakullukçu, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, Hürriyet Gazetesi Eski Haber Müdürü Nejat Seçen, Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürleri Arif Dizdaroğlu ve Ardıç Aytalar ile Hürriyet yazarı Yalçın Bayer de yer aldı. 

Meteoroloji Samsun için saat verdi! Sağanak o saatlerde şiddetini artıracak Meteoroloji Samsun için saat verdi! Sağanak o saatlerde şiddetini artıracak

Daha önce Hürriyet Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Hasan Kılıç, 37 yıllık meslek hayatının ardından 2015 başında Hürriyet gazetesinden emekliye ayrıldı. Kılıç, izleyen yıllarda tekrar işe başladığı Hürriyet'te halen Sorumlu Müdür olarak görev yapıyordu. Samsun Bafra aşığı gazeteci, ayrıca her yıl 29 Ekim’de Bafra Gazipaşa Mahallesi’nde düzenlenen törenlere mutlaka katılırdı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.