14 Mayıs Milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en çok oy veren ilçeler arasında bulunan Salıpazarı ikinci tur için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Özellikle ilk turda sandığa gitmeyerek oy kullanmayan seçmenlerin tespit edilerek 28 Mayısta sandığa gitmelerini sağlayacağız diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Salıpazarı’nın hem AK Parti'ye hem de cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir destek verdiğini söyledi. 

İlk turda sandığa giderek oy kullanan tüm seçmenlere teşekkür eden Başkan Akgül, “14 Mayıs seçimlerinde Samsun genelinde Ak Partiye yüzde 53 oy oranı ile beşinci, cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ise yüzde 77 oy oranı ile ilk dört ilçe arasına girmeyi başardık. Şimdi bütün enerjimizi 28 Mayıs ikinci tur seçimleri için harcıyoruz. Önceliğimizi ise ilk turda sandığa gitmeyen yüzde 10 seçmenizi bulup sandığa götürmek. Kapa kapı geziyor. Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. İnanıyoruz ki ikinci turda Salıpazarı yine üzerine düşeni yapacak. Cumhurbaşkanımıza rekor oyla destek verecektir” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.