Aksaray-Konya kara yolunda meydana gelen zincirleme kazada 65 yaşındaki Abdullah Tokdemir hayatını kaybetti. Tokdemir’in hacca gitmek üzere Konya Havalimanı’na doğru yola çıktığı öğrenildi.

TIR REFÜJE DEVRİLDİ

Kaza, Aksaray-Konya kara yolunun 18’inci kilometresinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Aksaray’dan Konya yönüne ilerleyen Mustafa C. yönetimindeki hayvan yemi yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje devrildi.

Artan fiyatlar sonrası iki üründe vergi sıfırlandı
Artan fiyatlar sonrası iki üründe vergi sıfırlandı
İçeriği Görüntüle

YARDIM İÇİN DURAN ARACA ÇARPTI

Aynı yönde ilerleyen ve Bingöl’den Manisa’ya gitmekte olan Mehmet Bingöl idaresindeki araç sürücüsü, kazayı görünce yardım etmek amacıyla dörtlü flaşörlerini yakarak yolun sağına park etti.

Bu sırada aynı istikamette seyreden Gökhan T. yönetimindeki otomobil, duran aracı fark etmeyerek arkadan çarptı.

HAC YOLCUSU KURTARILAMADI

İlk kazada tır sürücüsü yaralanırken, ikinci kazada ise otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Halil İbrahim T., Perihan T., Elif T. ve Abdullah Tokdemir yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hacca gitmek için yola çıktığı öğrenilen Abdullah Tokdemir, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA