• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.350 %1.74
  • ETHERIUM 3.143 %3.47
19°

Salıpazarı Haberleri

salıpazarı haberleri ve güncel salıpazarı gelişmeleri, salıpazarı ile ilgili tüm video, salıpazarı fotoğrafları ve salıpazarı haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri - Samsun Gazetesi sitemizde


Samsun

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde Batum Acara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmete girdi.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda 31 bin 20 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'un Bafra ilçesi Kavakpınar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesi Mumlu Mahallesi Çiftlik mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bir evde 5 silah ve fişekler ile çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Spor

Salıpazarı Gençlik ve Spor Kulübü, ücretsiz olan cimnastik kurslarının devam ettiğini belirterek, tüm çocukları spor okullarına beklediklerini söyledi.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesi Bereket Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde polis tarafından ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, fırtınada bir evin çatısının uçması nedeniyle bir kişi yaralandı. İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde ise fırtına nedeniyle uçan...

Samsun

Samsun Salıpazarı Güzelvatan Mahallesi'nde yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Samsun

 Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün merdivenlerinden düşerek yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Samsun

Hilal S. idaresindeki 35 TOU 16 plakalı otomobil, Salıpazarı-Çarşamba kara yolu Kaşbaşı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin...