• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.000 %0.23
  • ETHERIUM 3.110 %0.75
12°

Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri - Samsun Gazetesi sitemizde


Samsun

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, tamirhaneye girerek değerli eşyaları çalan hırsızlar yakalandı.

Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan 2 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'ndeki Esentepe Kışlası içindeki eski askeri hastanede hırsızlık yapan bir kişi suçüstü yakalandı.

Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi'nde inşaattan hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun

Samsun'da bir inşaattan 450 bin liralık inşaat malzemesi çalınması olayıyla ilgili 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'un Alaçam ilçesinde otomobil çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Samsun

Samsun'un Terme ilçesinde bir evden çaldıkları kredi kartıyla alışveriş yapan 3 hırsız jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Samsun

Samsun'da gittiği kuyumcudan bakma bahanesiyle aldığı 600 bin liralık altınla kaçan zanlıya mahkemece ev hapsi verildi.

Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde hırsızlık suçundan aranan iki şüpheli hırsızlık yapmak amacıyla girdikleri apartmanda suçüstü yakalanarak gözaltına alındı

Samsun

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen 5 ayrı adresteki binalardan 12 adet su saati çalan 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalanarak...

Samsun

Samsun'un Bafra ilçesinde apartman boşluğunda bulunan motosiklet çalındı.

Samsun

Samsun merkezli Bolu ve Trabzon illerini kapsayan araçlardan mazot hırsızlığı operasyonu düzenlendi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 5 kişi tutuklandı.