Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ekipleri vatandaşlara, "Bebeğiniz için internetten alışveriş yapmayı tercih ediyor musunuz?" sorusunu yöneltti.

İşte alınan yanıtlar: 

TERCİH EDİYORUZ 
Mahir KOÇAK: Bebeğimiz için alışveriş yaparken interneti tercih ediyoruz. İnternette ürünün fiyatını karşılaştırma imkanımız oluyor. Daha sonra hangi ürün  uygunsa tercihimizi ona göre yapıyoruz. Tabi güvenilirlik açısından ise bildiğimiz ve güvendiğimiz sitelerden alışveriş yapıyoruz. 

DAHA KOLAY
Şule ERDOĞAN: Mağazaları gezmektense, internetten alışveriş yapmak daha kolay. Bu nedenle interneti  tercih ediyorum. Tabi internette güvenebilmek açısından bildiğim ve güvendiğim sitelerden alışveriş yapıyorum. 

GÜVENMİYORUM
Şevket AYDIN: İnternetten alışveriş yapmayı tercih etmiyorum. Çünkü insanlar birçok olayla karşı karşıya kalabiliyor. İstenilen ürün ile asla alakası olmayan ürünler gelebiliyor. O yüzden internete güvenmiyorum. 

KALİTEYE BAĞLI
Damla ERDAL: Sıklıkla olmasa da çocuğum için internetten alışveriş yapıyorum. Bunun için öncelikle güvendiğim site ve ürünün kalitesini bilmem gerekiyor. Bildikten sonra ise ürünü alırken güven konusunda herhangi bir sorun yaşamıyorum.  

FİYATI DAHA UYGUN 
Özlem KAYA: İnternetten alışveriş yapıyorum. Çünkü fiyatları daha uygun olabiliyor. Ama yaparken güvendiğim sitelerden alışveriş yapmaya dikkat ediyorum. Tabi birde kalitesini bildiğim ürünleri  internetten almayı tercih ediyorum.

GÜVENLİ BULMUYORUM
Veli KAYA: İnternetten alışveriş yapmayı güvenli bulmuyorum. Çünkü ne amaçla bu ürünleri pazarlıyorlar haberdar değiliz. Haberlerde de sipariş ettikleri ürünlerle alakasız ürün ile karşılaştıklarını görebiliyoruz. Bu nedenle internetten alışveril yapmayı doğru bulmuyorum.

TEREDDÜTTE KALIYORUZ
İrem YILMAZ: Ürünü görüp kalitesine bakarak alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Çünkü internetten alırken beden konusunda sorun yaşanabiliyor ve kalitesini bilmediğimiz için tereddütte kalabiliyoruz. Bazen bildiğim sitelerden alışveriş yapıyorum.

SÜREÇ UZUYOR
Erdem DİLEK: Bebeğim için alışveriş yaparken ürünü görüp almayı tercih ederim.İnternete pek güvenmiyorum. Çünkü ürünü aldıktan sonra birçok sorun ile karşılaşabiliyoruz. Sorunların ardından da süreç git gde uzayabiliyor.

ALMIYORUM
Melda FAYDALI: Görerek almayı tercih ediyorum. Çünkü ürünü görüp aldığım zaman içime daha çok siniyor. En azından çocuğuma giydirip üzerinde nasıl durduğunu görmek daha çok hoşuma gidiyor. Tabi emin olduğum ve güvendiğim siteler olduğu zaman internetten de alışveriş yapıyorum. 

GÖRÜP ÖYLE ALIYORUM
Yiğit  TIĞLI: İnterneti pek güvenli bulmuyorum.  O yüzünden bebeğim için alışveriş yaparken görerek almayı daha çok tercihe diyorum. En azından ürünü aldığımız da beden konusunda sorun yaşamamış oluyoruz.

Hande ONAT, Ekrem ASLAN