Samsun Medya Grubu'nu ziyaret eden ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy ile Rize Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüşerek projelerinden ve yaptıkları çalışmalarından bahsetti. 

BİLİNÇ ARTIRILACAK

Samsun Gazetesi Yazı işleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin İçinden programının konuğu olan Gürsoy ile Cerrahoğlu, yayın öncesi Necdet Uzun'la görüştü. Rize Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'yle bir çok çalışmaya imza attıklarını belirten Gürsoy, son olarak Türkiye'nin 7 bölgesindeki STK'larla bir araya geldikleri "Türkiyemin kadınları el ele" projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Proje hakkında Uzun'a bilgi veren Gürsoy, "Projemiz ELVİNDER ve Rize Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Türkiyemin kadınları ele ele' projesi ile Türkiye Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nu kurmak için Türkiye genelinde yoğun mesai harcıyoruz. Bu proje ülkemizin şu anda geçirdiği bu çok zor süreçler öncesinde hazırlandı. Olağanüstü durumlar yaşarsak STK'lar olarak işbirliği ve güçbirliği yaparak daha planlı, sistemli, programlı nasıl çalışabiliriz? Toplumsal mücadele ettiğimiz gıda israfı, atık, madde bağımlılığı, toplumsal şiddet, gençler, çocuklar gibi konu başlıklarında toplumsal bilincin artırılması konusunda bu projeyi hazırladık" diye konuştu.

KANAL S'YE HAYIRLI OLSUN

Ayrıca Kanal S'nin de Samsun'a ve ülkeye hayırlı olsun temennisinde bulunan Gürsoy ile Cerrahoğlu, Uzun ve ekibine çalışmalarında başarı diledi. Uzun'da Yeşim Gürsoy ve Hülya Cerrahoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.