GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, merkeze bağlı Kale köyünü ziyaret etti.

Vali Yavuz, beraberindeki Vali Yardımcısı İsmail Özkan ile gerçekleştirdiği ziyarette, muhtar Aslan Tokmak ve vatandaşlarla sohbet etti.

Köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Yavuz, kendisine iletilen taleplerin kısa sürede karşılanması için çalışma yapılacağını söyledi.

Yavuz, Gümüşhane'nin 5-10 yıl öncesine göre çok daha iyi durumda olduğunu belirterek, "Allah'a çok şükür ki köylerimiz de ekonomik anlamda kötü durumda değil. Elbette bazı sıkıntılar yaşanıyor ama sağlığımız ve ağız tadımız yerinde olduktan sonra geriye kalan sorunlar halledilir" dedi.

Türkiye'nin artan imkanları nispetinde artık her şeyin en iyisinin yapılmaya çalışıldığını vurgulayan Yavuz, "Artık vatandaşlarımız köylerine çocuk parkı yapılmasını istiyor. Bu da yaşadığımız gelişmenin açık bir göstergesidir" diye konuştu.

Yavuz, Kırıklı ve Kale Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret etti.

Kırıklı Jandarma Karakol Komutanlığı'nda, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren tarafından karşılanan Yavuz, tören mangasını selamladı.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Yavuz, daha sonra Kale Jandarma Karakol Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi.