CHP'den milletvekili aday adayı olmak için kolları sıvayan ve daha öncede partisinin çeşitli kademelerinde görev alan Av. Gülay Deveci, "Bu kadar sıkıntının yaşandığı bir yerde seçmene umut olmak zorundasınız. Umut, seçmeni kıpırdatır. Millet İttifakı ve partimiz de seçmene umut aşıladı" dedi.

HER ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA HAZIRIM 

Kanal S ekranlarında Programlar Koordinatörü Said Çetintaş'ın konuğu olan Deveci, önemli açıklamalarda bulundu. Uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu kaydeden Gülay Deveci, "94 yılından bu yana bir siyasi birikimim var. Ben milletvekili aday adayı olduğumu kendi örgütümde açıklayacağım. Ben kendi hizmetlerimi, birkimimi partimin değerlendirmesine sunacağım. Partim hangi yönde değerlendirme yaparsa yapsın her şekilde çalışmaya hazırım" diye konuştu.

HALKIN İÇİNDEN BİR VEKİL OLURUM

Milletvekili olduğu takdirde çok çalışkan ve halkın içinden bir milletvekili olacağını ifade eden Deveci, "Ben insanlarla iletişim ve dostluk kurmayı çok severim. Kavgayı, gürültüyü hiç sevmem. Bürokratik ilişkileri güçlü bir milletvekili olurum. Ankara Hukuk Fakültesi mezunuyum. Benim dönemimden mezun olan çok sayıda arkadaşım, bürokraside en üst düzeyde görevlerdeler. Bürokrasiyi tanıyorsan işler daha kolay ilerliyor. Milletvekilliği bir meslek de değil, ülkene yapmış olduğun bir hizmettir. Hedefim kadın, genç ve doğa ağırlıklı çalışmak. Çok çalışkan ve enerjik bir milletvekili olacağıma eminim. 

MİLLET İTTİFAKI AÇIK ARA FARKLA KAZANIR

Değişimin zamanının geldiğini kaydeden Deveci, şunları söyledi: "20 yıldır hali hazırda bir iktidar var. Bana göre bir değişim zamanı geldi. Birçok insan da bu şekilde düşünüyor. Hiçbir demokraside bu kadar uzun süre aynı siyasi partinin hiç yıpranmadan, kan kaybetmeden gittiği görülmemiş. Bizde de öyle. Ekonomide, adalette, eğitimde, kadına şiddette sıkıntı var. Bu kadar sıkıntının yaşandığı bir yerde seçmene umut olmak zorundasınız. Umut, seçmeni kıpırdatır. Genel Başkanımızın söylemleri o kadar umut aşıladı ki. Millet İttifakı'nın bu seçimi açık bir arayla, 20 puan farkla kazanacağına inanıyorum. Seçmen artık değişim istiyor. Bu değişimin tam zamanı. Ben Samsun için Millet İttikan'ndan en az 7 milletvekili hedefliyorum. Bunun 5'inin CHP'den olacağına inanıyorum. En iyi listeyle girileceğinden eminim. Samsun halkı da bir değişim gerektiğinin farkında. O yönde bir tercih kullanacaklarını düşünüyorum." 

SAMSUN TEKNOLOJİ VE TARIM KENTİ OLMALI

Samsun'un tarım ve teknoloji kendi olması gerektiğini sözlerine ekleyen Deveci, "Çarşamba ve Bafra ovamız var. Tarımsal işletmelerin en yoğun yer olması gerekirken ne yazık ki o kadar da iyi değiliz. Biz pandemide baklagilleri yurtdışından ithal ettik. Ben Samsun'un tarım ve teknoloji kenti olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. İstihdamın olduğu, insanların mutlu olduğu, alım gücü yüksek olduğu bir Samsun düşlüyorum. Eskiden olduğu gibi duarlar, festivaller, kültür-sanat etkinlikleri olsun. Bunlar insanın ruhunu besler" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.