ÖLDÜRÜLEN KADININ CENAZESİ BABA OCAĞINA GÖTÜRÜLDÜ 

Kocası Adem Çam (48) tarafından öldürülen öğretmen Çam'ın (43) cenazesi, ailesince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Atakum ilçesi Özören Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü.

AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLDİ 

Burada helallik alınmasının ardından Çukurpınar Camisi'ne getirilen Çam'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedildi.

MESLEKTAŞLARI VE ÖĞRENCİLERİ DE KATILDI 

Cenazeye Saadet Çam'ın yakınlarının yanı sıra Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, arkadaşları, meslektaşları, öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

"GÜÇLÜ BİR KADINDI"

Saadet Çam'ın görev yaptığı Belediye Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emel İnan, gazetecilere, kendisinin öğrenmeyi bırakmayan bir karakteri olduğunu belirterek, "O yüzden hep çok güzel öğretmen oldu. Çocukların yüreğine dokunabilen, anneliğini de öğretmenliğini de esirgemeyen güçlü bir kadındı. Çocuklar ona istediği gibi ulaşabiliyordu, onlarla diyalog kurabiliyordu. Ulusal ve uluslararası pek çok projede imzası vardı. Geldiğim yıllardan beri birlikte yaptığımız birçok proje var. Maalesef kaybettik." dedi.

"YÜZÜNDE GÜLÜCÜK EKSİK OLMAZDI"

Cenaze törenine katılan Saadet öğretmenin öğrencileri, "Çok iyi bir öğretmendi. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Derslerimize yardımcı olurdu. Merhametliydi. Bütün öğrencilerini ayrı ayrı sever, ayrımcılık yapmazdı. Çok güler yüzlüydü. Yüzünde hiç gülücük eksik olmuyordu" diye gözyaşı döktüler.

Samsun'da operasyon: 20 gözaltı! Samsun'da operasyon: 20 gözaltı!

NE OLMUŞTU? 

Öte yandan İhlas Haber Ajans'ında yer alan detaylara göre, Adem Çay'ın 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı üzerine yardımına giden  boşanma aşamasındaki eşi İngilizce öğretmeni Saadet Çay'ı öldürmüştü. Gözaltına alınan zanlı, tutuklanmıştı.

A W197664 01

A W197664 02

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.