CHP Samsun İl Başkanlığı’nın kararı ile görevden alınan Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Başarımızı hazmedemeyen bazı kişiler tarafından ismim üzerinden karalama kampanyasına başlanmıştır" diyerek tepkisini dile getirdi.

BAŞARIMIZI HAZMEDEMEDİLER

Görevden alınan Bayburtlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepkisini dile getirdi. Terinin son damlasına kadar partilerini iktidara taşımak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Baburtlu, "CHP Vezirköprü ilçe tarihinde bugüne kadar ulaşılamamış hem oy oranı olarak, hem üyesel bazda sayısız başarılara imza attık. Hiçbir başarının cezasız kalmadığı günümüzde, ilçemizde partimizi yüksek konuma getirmemiz göze batmaya başlamış, başarımızı hazmedemeyen bazı kişiler tarafından ismim üzerinden karalama kampanyasına başlanmıştır. CHP Vezirköprü İlçe Belediye Başkan adayı Cemal Türkoğlu hakkında hiçbir itibar zedeleyici konuşmada bulunmamamıza rağmen, hakkımızda böyle bir iddia atılması bizleri derinden üzmüştür" dedi. 

ZARAR VERİYORLAR

Partiye emek ve gönül vermiş insanların teşkilattan çıkarıldığını iddia eden Bayburtlu sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP Samsun il teşkilatı ve CHP Samsun İl başkanı Mehmet Özdağ’ın seçime sayılı günler kala ne yapmaya çalıştığı merak konusudur. Etik olmayan ve asılsız isnatlar partimize büyük zarar vermekten başka bir işe yaramamaktır. Ayrıca il başkanı tarafından çeşitli basın organlarına ilçe başkanı ve yönetimi ile herhangi bir kişisel olumsuzluk bulunmadığına yönelik yapılan açıklamanın hemen sonrasında, ani bir kararla ve nedeni anlaşılamayan bir şekilde Vezirköprü ilçe teşkilatını disiplin kuruluna sevk ederek görevden uzaklaştırmak bizde şüphe uyandırmıştır. Haksız bir şekilde şahsım ve yönetimimin görevimize son verildiği hususu tüm halkımıza saygıyla duyurulur."

NEJLA KAYA 

SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Bafra'da 4 saatlik su kesintisi uyarısı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.