Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Otoriter zihniyetle, 'ben yaptım oldu' düşüncesiyle şehirler yönetilemez. Bu şehirde kendi başına aldığınız kararların neticesini görüyoruz. Şehirler bedel ödüyor" dedi.

"ŞEHİRLER BEDEL ÖDÜYOR"

Yeşilyurt Kanal S'de Sevtap Sağlam'ın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu oldu. Yeşilyurt, aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemenin doğru olmadığını belirterek, "Tekrar aynı şeyleri denemenin ve farklı sonuç beklemenin de şehre bir katkısı olmayacağını vatandaşlarımız da görüyor. Artık bu yönetim anlayışlarının değişmesi gerektiğine inanarak bu yola çıktık.  Otoriter zihniyetle ben yaptım oldu düşüncesiyle şehirler yönetilemez. Bu şehirde kendi başına aldığınız kararların neticesini görüyoruz. Şehirler beden ödüyor. Samsun milli mücadelenin başladığı şehirdir. Samsun ayağa kalkmazsa, Türkiye ayağa kalkamaz. Samsun bu seçimlerde ayağa kalkacak ve bu zihniyete dur diyecek. Samsun'da bu değişim olur. Samsun'dan başlayan bu zihniyet değişimi, yerleşik siyaset anlayışı ortadan kalkar, yeni bir umutla Türkiye'ye örnek olur" diye konuştu. 

"SİYASİ KAYVA BİTTİĞİNDE İKLİM DEĞİŞİR"

Otoriter zihniyet iklimini değiştirerek Samsun'a umut aşılayacaklarını kaydeden Yeşilyurt sözlerine şunları ekledi: "Farklı siyaset partilerden de olsa milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı hepsini bir araya getireceğiz. Siyasi parti temsilcileriyle bir araya geleceğiz. Siyasi kavgalar bittiğinde iklim değişir. Şehrin sorunlarını Samsun'un tüm paydaşlarıyla çözeceğiz. Bütün kararlarımızı ortak akılla alacağız."

Nejla Kaya

Samsunlular dikkat! Meteoroloji tarih verdi: Sağanak geliyor Samsunlular dikkat! Meteoroloji tarih verdi: Sağanak geliyor

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.