Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - ALİ Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Galatasaray - Inter maçı ile yeni sezona "merhaba" dedi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki 6. maçında İtalyan ekibi Inter ile karşılaştı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan yeni transfer Lukas Podolski'yi taraftarlar tribünlere çağırdı. Durumu anlayamayan Podolski'yi Sneijder taraftarlara yönlendirdi.

Galatasaray'da adı Inter ile anılan Felipe Melo, maçın 18 kişilk kadrosunda yer almadı. Brezilyalı yıldızın transferindeki belirsizlik sürerken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo'yu yedek kulübesinde bile oturtmadı.

Galatasaray taraftarları Melo'yu unutmadı. Kadroda olmamasına karşın Melo tezahüratları yapıldı.

Melo'nun olmadığı kadroda, Hamit'in de sakatlanması nedeniyle Hamza Hamzaoğlu bu bölgede Bilal Kısa'ya forma verdi.

Sezonun ilk maçı ve rakibin Inter gibi büyük bir takım olmasına rağmen sarı kırmızılı taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı kırmızılı taraftarlardan oldukça fazla ilgi gördü. Mancini, Galatasaray'ın geçen sezon elde etiği şampiyonluğu ve 4. yıldızı kutlarken, önümüzdeki sezon işinin daha zor olduğunu vurguladı.

Bu arada sarı kırmızılı kulüp, Mancini'ye maç öncesinde plaket verdi.

Galatasaray ve Inter, karşılaşmaya şu 11'lerle çıktı:

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

Inter: Handanovic, Juan, Kondogbia, Palacio, Icardi, Kovacic, Guarin, Davide, Miranda, Jeison, Hernanes.