'GENÇLER İÇİN FIRSATTI'

Kırmızı - Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Tokat Belediye Plevnespor'u mağlup etti. Alınan galibiyet sonrası Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, ve altyapıda yetişmiş A takım ile antrenmanlara çıkan genç oyuncular Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çapa, hem A takım hem de kendilerini göstermek adına gençler için iyi bir maç olduğuna değinerek, "Bu tür karşılaşmalar gençlerimiz için fırsat. Yunus Emre Çift, Muhammet Ali Özbaskıcı da kupa maçlarının ardından A takımda kalıcı olduklarını biliyoruz. Onun için gençlerimiz için büyük bir şans oldu. İyi de değerlendirdiler. Bir iki genç kardeşimiz forma fırsatı bulamadı ama, ilerleyen zamanlarda yine şans bulacaktır. Yakinen de U 19 Takımımızı takip ediyoruz. Altyapı ile ilgili ayriyeten de bir program yapmayı planladık. Gençlerimiz Samsunspor'un geleceği. Bundan sonraki süreçte hedefimiz daha çok önem vererek, kalıcı olarak oyuncularımızı A takıma katmak" dedi. 

Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

'HER GENCİN HAYALİ'

Kupa maçında mükemmel bir gole imza atan Berhan Deniz, "Çok mutluyum. Ben de 13 yıldır Samsunspor forması altında mücadele ediyorum. En başından beri hayal ettiğimi ilk maçımda gol atarak gerçekleştirdim. Hocalarıma, aileme bana destek olan herkese teşekkür ederim" derken, U 19 Milli takım forması giymiş genç isim Mustafa Haluk Tan, "Doğduğumdan beri Samsunsporluyum. Oyuncusu olmak dışında en büyük taraftarlarından biriyim. Bu duygular tarif edilemez. Her Samsunlu gencin hayalidir. Kupa maçı ile A takım forması hayalimi gerçekleştirdim. Performansımı arttırıp, daha fazla maç oynamayı umut ediyorum" ifadelerini kullandı.  

'KENDİM ÇIKMIŞ GİBİ SEVİNDİM'

Alper Efe Pazar, a takım ile forma giyebilmek için ellerinden geleni yapmaya devam ettiklerinin altını çizerek, "Mutluyuz. A takımda forma giyebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah devamı gelecek. A takım formasıyla daha çok süre almak için çalışacağız.  Herkes emeğinin karşılığını alıyor bir şekilde. O yüzden çalışmaya devam" dedi. Kaleci Taha Tosun ise "Bana henüz A takım ile süre almak nasip olmadı ama, arkadaşlarım saha çıktığında kendim çıkmış gibi mutlu ve heyecanlıydım. Berhan arkadaşımızda gol attı. Ben onun adına daha fazla mutlu oldum. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

'TECRÜBE ELDE EDİYORUZ'

Birçok kez milli takım forması giyen genç yetenek Enes Albak, "Bu gurur hepimizin. Berhan arkadaşımız güzel bir gol attı. Onun golü ile çok sevindik. A takım ile antrenmanlara çıkıyoruz. Maçlara geldiğimizde kadroya girince abilerimizi görüyoruz. Tecrübe ve deneyim elde ediyoruz. Sahaya çıkınca da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuşurken, Emre Köroğlu ise şunları söyledi: "Saha da olmasam da Berhan ağabeyin gol atmasına çok sevindik. İnşallah bir gün bize de A takım forması ile sahaya çıkmak nasip olur. Sonuna kadar çalışmaya devam" 

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.