SAMSUN'DA KROS LİGİ 250 ATLETİN KATILIMIYLA YAPILDI 

Samsun'da 10 Kasım Atatürk’ü Anma, Kros Ligi 2 kademe yarışlarında 250 atletin katılımı ile yapıldı.

BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok BAL'da Samsun temsilcilerinin rakipleri ligden çekildi! Bu hafta maç yok

ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATILDI 

5 kategoride yapılan yarışlar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Yarışmada, Vezirköprü Firdeves Yılmaz Ortaokulu ise önemli başarılara imza attı.

TEŞEKKÜR ETTİ 

Okul, U 12(600 metre) kızlarda takım halinde Samsun birincisi, U 12 (800) erkeklerde ve U 14(bin metre) erkeklerde takım halinde Samsun ikincisi olmuşlardır. U14 erkeklerde Muhammed Emircan Duran birinci, U 12 kızlarda Buse Sağlam ikinci, Mevanur Keleş üçüncülük elde etti. Sadece spor alanında değil, sosyal faaliyetlerde ve belirli gün ve haftalardaki özverili çalışmalarıyla çok güzel etkinlikler çıkaran okulda, tüm personelin payı olduğunu belirten Firdeves Yılmaz Ortaokulu Okul Müdürü Ömür Tosun emeği geçen herkese, ayrıca okula malzeme yardımında bulunan 19 Mayıs Üniversitesi Taşınır Yönetim biriminden Ümit Şenoğlu ve Şenay Yılmaz'a teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.