Özel Malatya Final Okulları, Malatyalı basın mensuplarına tanıtıldı. Anasınıfı, ilk, orta ve lise olmak üzere eğitimin tüm kademelerinin yer aldığı Final Okulları’nda basın mensuplarına tanıtıldı.
Malatya’da dershanecilik sektöründe uzun yıllar başarılı bir grafik çizen Final Gurubu, Özel Final Okulları ile de bu başarıyı sürdürmek istiyor. Okul hakkında bilgiler vermek ve okulu tanıtmak amacıyla basın buluşması gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Özel Malatya Final Okulları Yöneticisi Hasan Doğan, 25 yıldır eğitim sektörünün içerisinde bulunduklarını belirterek “Dershanecilikte belli bir yere getirdiğimiz başarıyı bundan sonrada okullarımızda göstereceğiz. Çıtayı daha da yükselterek Malatya’nın eğitim başarını arttıracağız” dedi.
Final Okulları olarak öncelikli amaçlarının iyi bir dil eğitimi, akademik başarı ve öğrencilerin sosyal yönden gelişmesi olduğunu ifade eden Doğan, kendilerinden emin, özgür ve kendini tanıtabilen bireyler yetiştirmek için çalışacaklarını söyledi.
Toplantının sonunda ise basın mensupları, derslikleri, spor salonu, yüzme havuzu ve özel amaçlı sınıfları gezerek bilgiler aldılar.