‘KÖKLÜ KULÜPLERDEN BİRİ’

Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olan Yılport Samsunspor’un Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi şampiyonluk kupası ile birlikte makamında ziyaret etti. Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor’a başarı dileyen Dereci, “Samsunspor, Türk futbolunun köklü kulüplerinden bir tanesi. 11 yıl aradan sonra olması gereken yere Süper Lig’e yükselmesi hepimizi çok mutlu etti” dedi.

 ‘TEKRAR YILDIZLAR YETİŞECEK’

Yılport Samsunspor’un, önceki dönemlerinde Türk futboluna birçok yıldız oyuncu kazandırdığını ifade eden Dereci, “Samsunspor hem Süper Lig’e yükselmesi hem de altyapısına verdiği önem ile eski günlerde olduğu gibi yine birçok yıldız futbolcu yetiştirecektir. Ziyaretten dolayı  Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır’a ve tüm Samsunspor camiasını teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

‘UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK’

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile güzel bir çalışma içinde olduklarını belirten Yılport Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile irtibatlı bir şekilde güzel bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak hepimizi çok mutlu etti. Yeni sezonda da aynı uyum ile çalışmaya devam edeceğimizden şüphemiz yok. Bizim her zaman yanımızda olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.