Ordu’nun Fatsa ilçesinde Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Engelliler Haftası dolayısıyla Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Belediye Başkan yardımcısı Eroğlu, "Toplumun ve kamunun engelliler konusunda bilinçlenmesi anlamında bu haftanın kutlanması çok önemlidir. Herkes bir engelli adayıdır. Bizler bu konuda ne kadar bilinçli olursak onları topluma kazandırmada o kadar kolaylık sağlamış oluruz. Tüm engellilerimizin Engelliler Haftası’nı kutluyorum. Ailelerine bu özverilerinden dolayı sabır diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
Sami Yücel Okul Müdürü Ali Haydaroğlu ise Fatsa Belediyesi’nin engelli çocuklara verdiği desteklerinden ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, “Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nde ‘Yüze Bilmem İçin Bana Elini Uzat’ projesine ev sahipliği Fatsa Belediyemize ayrıca teşekkür ederiz. Özel öğrencilerimizin fiziksel ruhsal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz projemize hayatında deniz ya da havuz gibi yerlerde hiç tanışmamış öğrencilerimizin yüzme sporu ile tanıştırmayı, öğrencilerimizin rehabilitasyonuna katkı sağlamayı ve öğrencilerimize ben de başarabilirim duygusunu geliştirmeyi amaçlıyoruz. Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu’na da ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.