Samsun'un Çarşamba ilçesinde ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu, Sarıcalı Mahallesi Zübeyde Hanım Meydanı’nda protokol üyeleri ve çok sayıda davetlinin yanı sıra ünlü iş insanı Ahlatcı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'nın da katılımı ile hizmet vermeye başladı.

GURURLU GÜNÜMÜZ

İlkay Döviz Bürosu'nu ilçeye kazandıran Ali Erken ve Gülderen Erken'e teşekkür eden katılımcılar büyük bir eksiliğin giderildiğini söyledi. Ali Erken, Çarşamba'ya İlkay Döviz Bürosu’nu açmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Çarşamba’da açtığımız bu döviz bürosu ile döviz alım satımı sadece döviz büromuzda olacak. Döviz büromuzun açılışı ile birlikte vatandaşlarımız dövizlerini değerinde alıp bozdurabilecek ve döviz alım satımı sadece döviz büromuzda gerçekleştirilebilecek. Bu gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

KATILANLARA TEŞEKKÜR

İlkay Döviz Bürosu sahiplerinden Gülderen Erken ise, “Yıllarca eşimle birlikte Almanya’da çalıştıktan sonra Çarşambamıza dönerek İlkay Kuyumculuk olarak hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Ahlatçı’nın da teşrifleriyle Çarşambamızın ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için de ayrıca hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım da “Günümüzde döviz büroları olmazsa olmazımız. Döviz büroları bankacılığın bir unsurudur ve Çarşamba’nın ilk ve tek döviz bürosu olma özelliğini taşıyan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben döviz büromuzun Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ YATIRIMLARI VAR

İlkay Döviz Bürosu'nun Çarşamba'nın ilk ve tek ve Samsun'un ise 3. döviz bürosu olma özelliğini taşıdığının altını çizen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları söyledi: “Erken ailesinin hizmet sektöründe önemli yatırımları var. Döviz büromuzun Çarşambamıza ve Erken ailesine hayırlı olmasını diliyorum.” 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve işyeri sahipleri tarafından kesildi. Açılışa ayrıca  Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

NEJLA KAYA 

Samsun'da operasyon! Takibe takılan motosiklette ele geçirildi Samsun'da operasyon! Takibe takılan motosiklette ele geçirildi

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.