Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat üç yıl önce yakalandığı koronavirüse yenilerek hayatını kaybetmişti.

+

DUALARLA ANILDI 

Merhum Mustafa Kemal Erkanat için Kıranköy Mezarlığı'ndaki kabri başında Kur’an-ı Kerim okundu. Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ile İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Erdoğan, Serkan Kaya, Serkan Albayrak, Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, akademi antrenörleri, Kulüp personeli, merhum Mustafa Kemal Erkanat’ın ailesi, akademi oyuncuları ve taraftar grupları katıldı.

Spor Odası 1 Mayıs Çarşamba Kanal S ekranlarında Spor Odası 1 Mayıs Çarşamba Kanal S ekranlarında

YILDIRIM'DAN DUYGULU PAYLAŞIM 

Başkan Yüksel Yıldırım ise, can dostu Erkanat'ı sosyal medya hesabında duygu dolu sözlerle anarak, rahmet diledi. Yıldırım, "Sevgili kardeşim Mustafa, vefatının 3. yılı ve seni sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Yerin asla dolamaz. Seni çok ama çok özledim. Her gün seni anıyoruz. Nurlar içinde yat sevgili kardeşim Mustafa. Samsunspor Kulübü seninle gurur duyuyor. Allah'ım sana gani gani rahmet eylesin" dedi.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.