İYİ Parti Grup Başkan vekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, milletvekili Bedri Yaşar ile İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Genel Başkan Meral Akşener'in Terme, Ondokuz Mayıs ve Atakum ilçelerinde gerçekleştirdiği esnaf vatandaş ziyaretlerini değerlendirdi.

İYİ PARTİ UMUT OLDU

Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Samsun'da büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandığını söyleyerek, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Herkes sevgi gösterdi. Hem Samsun'da hem Türkiye'de bu seçimlerin birinci partisi İYİ Parti olacak. Cumhur İttifakının yüzde 80 oy aldığı yerlerde yapılan esnaf ziyareti, miting alanına döndü. Özellikle Terme'de yoğun bir vatandaş ilgisi vardı. Bu İYİ Parti'ye karşı, milletin teveccühünün arttığını gösteriyor. Milletimiz artık bir değişim istiyor. O değişimin anahtarı da İYİ Parti olacak. İYİ Parti milletimize umut oldu" dedi.

SEÇİM KASIM BAŞINDA YAPILMALI

Seçimin Kasım başında yapılması gerektiğini de belirten Usta, kış ayının çok zor geçeceğini ifade etti. Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, Akşener'in Terme, Ondokuz Mayıs ve Atakum ilçelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından iş insanları ile görüştüğünü söyledi. 

Ülkede esnafın, vatandaşın, emeklinin ve iş insanlarının artık isyan edecek duruma geldiklerini vurgulayan Usta, Meral Akşener'in Samsun ziyareti ile ilgili "İYİ Parti'ye karşı milletin teveccühünün arttığını görüyoruz. Milletimiz artık bir değişim istiyor. O değişimin anahtarı da İYİ Parti olacak. Her yerde aynı heyecan var. Çiftçi, esnaf, emekli, çalışan, sanayici zor durumda. Belirsiz bir ortam yaratıldı. İş insanları yatırım yapamıyoruz diyor. Bu süreç böyle giderse işçi çıkartmak durumunda kalacağız diyorlar. Bu kış çok zor geçecek. Bu kışın maliyeti vatandaşa çok fazla olacak. Ödemeler dengesi sorunu ile karşı karşıyayız. Bugünleri arar hale geleceğiz. Bu nedenle Kasım başında Türkiye'nin nefes alabilmesi için seçim yapılması lazım. Aksi takdirde kendi iktidarlarını devam ettirme uğruna milletimize çok ağır bir bedel ödettirecekler." diye konuştu.

SAMSUN'DA OYLARIMIZ ARTTI

İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar'da, Genel Başkan Akşener'in Karadeniz programı kapsamında Samsun'a geldiğini hatırlattı. Milletvekili Yaşar, Samsunluların Akşener'e büyük ilgi gösterdiğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Samsun'a önem verdiğini de kaydeden milletvekili Bedri Yaşar, Samsun'da partilerinin oy oranının arttığına dikkati çekti.

Milletvekili Yaşar, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, Genel Başkan Akşener'in Samsun'a 3'üncü kez geldiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Samsun'da gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapıldı, akşam ise iş insanları ile toplantı gerçekleştirildi. Genel manada gördüğümüz insanlar artık değişim istiyor. Ziyaretlerde insanların artık bir değişimden yana olduklarını gördük. Genel Başkanımız Akşener Samsun'a özel önem veriyor. Samsun'a bu yıl içinde üçüncü gelişi. Samsun bölgenin başkenti. Türkiye ortalamasını Samsun veriyor. Samsun'da oy oranımız 2018 seçimlerinde 10.9 civarındaydı bugün 20-24 altında değil. Samsun'da dengeler değişiyor. Samsunluların genel başkanımıza gösterdiği ilgiden memnunuz. Ayrı ayrı hepsine ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz." 

SAMSUN'DAN MUTLU AYRILDI

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'da Akşener'in 2020 yılından beri şehir şehir gezerek esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiğini hatırlattı. Aksoy, Samsunluların Akşener'e büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.

Açıklamasında Akşener'e gösterdikleri ilgiden dolayı Samsunlulara teşekkür eden İl Başkanı Aksoy, şöyle konuştu:
"Samsun halkı Genel Başkanımız Meral Akşener'e müthiş ilgi gösterdi. Genel Başkanımız Akşener, bu nedenle Samsun'dan çok mutlu ayrıldı. İnsanlar akın akın partimize geliyor. İlk seçimde İYİ Parti, Samsun'da birinci Türkiye'de ise iktidar olacak. İyi bir şekilde geliyoruz. İşçinin, emekçinin, çiftçinin, memurun, sanayicinin, işadamının iktidarımızda yüzünü güldüreceğiz. Liyakatli kadroları ile ülkede ve Samsun'da yaşanan sorun ve sıkıntıları çözeceğiz."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.