EMRE DEMİR SAMSUNSPOR'DA

Yılport Samsunspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği genç oyuncu, Emre Demir, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Takım inşallah bu sene şampiyon olacaktır. Ben buna inanıyorum" dedi. 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kırmızı Beyazlılar, Barcelona'da ardından Fenerbahçe'de forma giyen, on numara oyuncusu Emre Demir'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan, Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, "Çok yetenekli, gelecek vaat eden bizimde heyecanlanarak, aramıza katmaktan keyif aldığımız Emre kardeşimizi transfer ettik.  Samsunspor camiasına çok hayırlı olacak bir transfer" derken, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır ise şunları söyledi: "Fenerbahçe'den kiraladığımız Emre kardeşimiz, genç bir arkadaşımız, Samsunspor'a çok katkı vereceğini düşünüyoruz. Samsunspor içinde kendisi içinde hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum"  

'ÇOK MUTLU OLDUM'

Samsunspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Demir ise, "Barcelona'dan Fenerbahçe'ye geldim. Ardından Samsunspor'dan da teklif geldi. Ligleri de uzaktan olsa da takip etmeye çalışıyordum. Samsunspor'u başarılı görüyorum. Böyle bit takım, hocamızın ve yönetimin olması takımı bu seviyeye getirdi. Bana inandıkları için ve böyle bir teklif geldiği için, çok mutlu oldum. Çünkü büyük bir camiaya geliyorum. Burada, taraftarımızın da beklediği şampiyonluk, inşallah bu sezonda gelecektir. Ben buna inanıyorum. İnşallah hep beraber bu yolda başarılı oluruz"

Emre, daha sonra kendisini sezon sonuna kadar Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.