İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Süslü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine "Bu mücadelemde elim, kolum, ayağım olur musunuz?" diye sordu. Partililer ve vatandaşlar Süslü'yü destekleyerek 'Her zamanın yanındayız' mesajı verdi.

ELİM, KOLUM, AYAĞIM OLUR MUSUNUZ?

24 Haziran genel seçimleri sürecinde milletvekili adayı İbrahim Özyer ile birlikte Ankara'ya giderken geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve uzun süre tedavi gördükten sonra tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren Ömer Süslü, İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Süslü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  
Eğer bu önemli vazifeye layık görülürsem; "Bu mücadelemde elim, kolum, ayağım olur musunuz? Şayet seçilirsem, düğünleriniz ve cenazeleriniz gibi önemli günlerinize katılmakta eksik kalmamı mazur görür müsünüz? Sizleri zihnen, fikren layıkıyla mecliste temsil edip edemeyeceğimle ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız? Samsun özelinde Türkiye genelinde fikirlerinizle, projelerinizle beni destekler misiniz? Olur da Allah nasip eder ve mecliste sizleri temsil ederken eksik kalırsam bana şimdiden hakkınızı helal eder misiniz? Ben üzerime hangi sorumluluk yüklenirse yüklensin gereken bütün mücadeleyi vereceğime, size layık olmak adına çalışmaktan imtina etmeyeceğime şimdiden söz veriyor, vereceğiniz cevapların önemli olacağını bilmenizi istiyorum" dedi. 

BEĞENİ VE YORUM YAĞMURU

Partililer ve vatandaşlar Süslü'nün paylaşımını adeta beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Yorumlarda partililer ve vatandaşlar 'Her zaman yanındayız' diyerek Süslü'ye destek mesajları gönderdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.