DSİ Samsun Bölge Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu, Yaşardoğu Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği iş birliği ile verilen konserde hem sanatseverlerin kulaklarının pası silindi hem de korunmaya muhtaç çocuklara destek verildi.

KATKIYA TEŞEKKÜR

2002 yılından bugüne aralıksız konser veren DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu'nun devletin korumasında olan çocuklar yararına verdiği konser dinleyenlerden büyük alkış aldı.  Şef Hatice Sevtap Bayraktar yönetiminde gerçekleştirilen konsere katkılarından dolayı, Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’ne, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü’ne, Yeşilyurt Demir Çelik Endüstri ve Liman İşletmeleri Anonim  Şirketi’ne ve TALU İnşaat’a teşekkür edildi. 

Konsere, DSİ 7. Bölge  Müdür Yardımcısı Ahmet Serdar Güzel, Yaşar Doğu Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Aysel Şenel, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Özge Altıntaş Özcan, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Eski Şefi Nihat Gönül ve eşi Hamide Gönül, Samsun Güzel Sanatlar Merkezi Derneği Türk Sanat Müziği Koro Şefi Osman Ergen, Samsunlu Sanatçılar Derneği (SASAD) Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ömer Umutlu, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçılarından Nazan Saral ve eşi müzisyen, Lutiyer Akın Saral, yine Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçılarından Serkan Varol, Caner Meydan, ayrıca gazeteci-şair Şakir Demirci, bestekar-güftekar Şahin Çankal ve  müzisyen-bestekar Kaan Uğur Yücekent ve eşi Nurten Yücekent katıldı. 

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yaşar Doğu Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Aysel Şenel, katkılarından dolayı hem DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu Şefi Hatice Sevtap Bayraktar'a hem de DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Serdar Güzel’e plaket ve çiçek takdim etti.

Elvan İlhan

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.