Samsun uçak gösterisi saat kaçta? Samsun 19 Mayıs uçak gösterisi saati Samsun uçak gösterisi saat kaçta? Samsun 19 Mayıs uçak gösterisi saati

Giresun Bulancak OSB'de üretim yapann Egedoor Orman Ürünleri özenle seçilmiş orman ürünleriyle tasarladıkları kapılarla yaşam alanlarına doğallığı ve zarafeti taşıyor. 15 yıllık üretim tecrübesiyle kaliteli ve estetik kapılar tasarlayan Egedoor Orman Ürünleri, sektörde emin adımlarla ilerliyor.

TEK İŞİMİZ KAPI ÜRETİMİ

Samsun'da 8'incisi gerçekleştirilen TÜYAP İnşaat Fuarı'nda yerini alan Egedoor Orman Ürünleri, hem firmalarını tanıttı hem de profesyonel ve ilgililerle iş bağlantıları kurma imkanı yakaladı. Egedoor Orman Ürünleri yöneticilerinden Ömer Oruçgüney, firmanın 15 yıllık bir geçmişi olduğunun altını çizerek, "2023 eylül ayında fabrikamızı büyütüp şirketleşerek, Giresun'un Bulancak ilçesindeki organize sanayi bölgesine geçtik. Amerikan panel kapı ve lake kapı üretiyoruz. Boyalı kapı üzerine çalışıyoruz. Müşterilerimizin istediği ölçüde, renklerde ve modelde üretim yapabiliyoruz. Okul, yurt, otel projelerinde yangın geciktirici özellikte sertifika istekleri dahilinde de çalışmalar yapıyoruz. Bizim işimiz kapı. En iyi yaptığımız iş de bu. TÜYAP İnşaat Fuarı'nda ilk kez yerimizi aldık. Bundan sonra da devamının geleceğini ümit ediyoruz" dedi.

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

15 yıldır sektörde emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Oruçgüney, "Fuara katılma amacımız da satıştan ziyaret ziyaretçilerin vizyonumuzu ve misyonumuzu tanıması. Bizim için öncelik güven. Sonrasında da dünyaya açılarak, ürünlerimizi yurt dışına ihraç etmek istiyoruz. Ürünlerimizi ihraç etmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gürcistan, Hollanda ve Almanya'yla görüşüyoruz. Nihai üreticiyiz. Kapının A'dan Z'ye üretimini gerçekleştiriyoruz. Hedef kitlemiz müteahhitler, toptan satış firmalar. Ürünlerimiz kesinlikle hazır değildir" diye konuştu.

  

1, SINIF KÖKNAR VE SARIÇAM KULLANILIYOR

Ürünlerinin özelliklerinden de bahseden Oruçgüney sözlerini şöyle sürdürdü: "Hammademiz ağaçtır. 1. sınıf köknar ve sarıçam kullanıyoruz. Genelde 2024-2025'te üretilecek kapılarımızın hammadelerini bir sene önceden alıyoruz ki daha rahat kurusun ve bu anlamda da daha kaliteli üretim yapabilelim. Lakelerimizi 6 milim MDF üzerine kullanyıoruz. CNC çizim ve göbekli modellerimiz var. Genç boyayla çalışıyoruz. Kapılarımızın 2 yıl garantisi vardır. Ağaç kasa kullanıyoruz. İleriye dönük kapının çalışmasında veya kasanın çatlamasında en kaliteli ürün ağaç kasadır." 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.