Din Görevlileri Birliği Derneği’nde düzenlenen programda, eğitimci yazar Baha Rahmi Özen konuk edildi. Dernek üyeleriyle bir araya gelen Özen ile birlikte toplumda okuma alışkanlığını artırmaya yönelik “kitap okuma seferberliği” başlatıldığı bildirildi.

Din-Bir’de anlamlı program: Hedef kitap okuma alışkanlığı

Programda konuşulan konular arasında okumanın bireysel gelişime katkısı, gençlerin kitapla buluşturulması ve eğitim alanında farkındalık oluşturulması yer aldı.

İYİ Partili Erhan Usta’dan hükümete ekonomi çağrısı
İYİ Partili Erhan Usta’dan hükümete ekonomi çağrısı
İçeriği Görüntüle

Din-Bir’de anlamlı program: Hedef kitap okuma alışkanlığı

Eğitimci kimliğiyle uzun yıllardır çalışmalar yürüten Baha Rahmi Özen’in Samsun’da Öğretmenler Vakfı’nın kuruluşunda yer aldığı, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in kurucuları arasında bulunduğu belirtildi. Özen’in bugüne kadar 42 kitap kaleme aldığı, bu eserlerden 34’ünün Türkiye genelinde çeşitli ödüller kazandığı ifade edildi.

Din Görevlileri Birliği (Din-Bir) Derneği Samsun Şube Başkanı Cemal Özdemir, programa katılımından dolayı Özen’e teşekkür ederek, başlatılan kitap okuma seferberliğinin yaygınlaştırılması için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Kaynak: DİN-BİR Derneği BÜLTEN