Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ), çalışan personeline yönelik doğum günü etkinlikleri devam ediyor. Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta da düzenlenen etkinlikte, Şanlıurfa’da 38 personelin doğum günü kutlandı.
‘Çalışanın huzuru ve şirketin başarısı’ ilkesiyle yola çıkan Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ bünyesinde çalışan tüm personelin doğum günlerinin her ay topluca kutlanması yönünde alınan karar, geçtiğimiz ay uygulamaya konuldu. Bu ay ikinci kez yapılan kutlama, Ramazan’ın başlayacak olması nedeniyle erkene alındı. Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen kutlamaya İl Tahakkuk Müdürü İbrahim Kartalkanat, Enerji Kayıpları İl Yöneticisi Necmi Güneşli ve birim amirleri ile Haziran ayında doğan 38 Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ çalışanı katıldı. Üzerinde Haziran doğumlu olan personelin fotoğraflarının yer aldığı yaş günü pastasını yöneticiler ile çalışanlar birlikte kesti. Kutlamanın ardından Haziran ayı içinde doğmuş olan 38 personele Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ logolu kupa bardaklar hediye edildi.
‘ÇALIŞANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK’
Mayıs ayında başlayan doğum günü kutlamalarının bundan sonra da devam edeceğini belirten Enerji Kayıpları İl Yöneticisi Necmi Güneşli, “Haziran ayı sonunda gerçekleşmesi gereken doğum günü etkinliği, Ramazan ayı dolayısıyla erkene alındı. Bu ay 38 personelimizin doğum gününü kutladık. Bu, çalışanlar için önemli bir etkinlik. Bize bu imkanları verenlere teşekkür ederken, Haziran’da doğan tüm personelin doğum gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.
Yaş günleri şirket tarafından kutlanan Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ personeli ise mutluluklarını dile getirerek, il ve bölge yöneticilerine teşekkür etti.