Samsun'a çeşitli ziyaretler ve programlara katılmak için gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, yaptığı açıklamada "Samsun önemli bir şehir. Bu iktidarın Samsunla ne derdi var? Neden Samsun'un sorunlarını düzgün çözemiyorlar" dedi.

Bir dizi ziyaretler ve programlar katılmak için Samsun'a gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

SAMSUN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Samsun'da pazar esnafı, iş insanlarıyla ve muhtarlarla bir araya geldiğini söyleyen Sanem Oktar, Samsun'da işsiz gençlerin olduğunu ve yatırımcı iş insanlarının yatırım yapacak alan bulamadıklarını belirttiği konuşmasında "Samsun önemli bir şehir. Hem bizim hem de Karadeniz için önemli bir şehir. Sahadayız, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ardından genel başkanımızla bir araya gelip raporlar sunuyoruz. Samsun'da muhtarlar ve pazar esnafı ile bir araya geldik. Kendilerinin sorunlarını dinledik. Bunları aramızda tartışıyoruz ve çözümleriyle yeniden sahaya çıkıyoruz. Samsun'da ilçelerle beraber güçlü bir teşkilatımız var. Samsun örgütü ilk kurulan örgütlerimizdendir. Samsun'da sorunları anlamaya çalışıyoruz. Pazarda şunu gördük, atamayan öğretmen gördük. İşsiz insanlar gördük. Evlenemeyen gençler gördük. İş bulamayıp pazarcılık yapıyor insanımız. Ayrıca iş dünyası ile bir araya geldik. Onlarda organize sanayi bölgesinde yer bulamadıklarını söylediler. 'Yatırım yapacağız, ancak yer yok' diyorlar. Yatırım yapmak isteyen şirketler var. Öbür tarafta işsiz gençler var. Bu iktidarın Samsunla ne derdi var? Neden Samsun'un sorunlarını düzgün çözemiyorlar. Unuttu da biz mi fark etmedik? " dedi.

YAPILACAKLAR ÇOK NET

DEVA Partisi'nin çözümlerinin ve kadrolarının hazır olduğunu söyleyen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, "Yapılacaklar çok net. Ama mevcut iktidar maalesef yeteri kadar kadrosu yok. Var olanda akrabalardan oluşuyor. Belli bir şekilde yönetiliyor ve bir planı yok. Dolayısıyla bu kötü yönetim hem ekonominin hem de karar alma süreçlerini etkilediği için hayatımızın her alanına yansıyor. O yüzden DEVA Partisinin kadroları hazır, tüm sorunların çözümleri hazır. Bu Pazar seçim olsa DEVA partisi hazır" diye konuştu.

Senem Oktar'a basın toplantısında Deva Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Yüksel, ve eski Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde bulunan Fatih Acar ve İl Başkanı Kebire Birer Türk eşlik etti.

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.