TEKKEKÖY’DE KAHVERENGİ KOKARCA BÖCEĞİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, ilçede kahverengi kokarca böceğine karşı başlatılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı. Ekiplerin ilçenin her noktasında etkin bir mücadele yürüttüğünü belirten Başkan Candal, vatandaşların sağlığını korumak için titizlikle çalışıldığını vurguladı.

SAĞLIK VE TEMİZLİK İÇİN SAHADA YOĞUN ÇABA
Başkan Candal, sahada büyük özveriyle görev yapan belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Hemşehrilerimizin sağlığını korumak için titizlikle sahada görev yapan ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA TEMİZ VE HUZURLU BİR TEKKEKÖY HEDEFİ
Candal, Tekkeköy’ün daha sağlıklı ve huzurlu bir çevreye kavuşması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Daha temiz, sağlıklı ve huzurlu bir Tekkeköy için var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.







