Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında partisinin genel merkezinde düzenlenen ve 28 Mart'ta gerçekleştirilecek ikinci tur seçimleri için yol haritasının belirlendiği çevrimiçi toplantıya AK Parti Samsun milletvekilleri ve iş teşkilatının da katıldı.

SEÇİMLER KONUŞULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti. AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya ayrıca, Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve eski milletvekili Ahmet Demircan katıldı.

Karaaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında çevrim içi yöntemle gerçekleştirerek seçimleri ve yol haritamızı değerlendirdiğimiz toplantımızın teşkilatlarımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYORUZ

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ise şunları söyledi:

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarıyla önemli mesajlar verdiği toplantımızı canlı bağlantı ile gerçekleştirdik.  Hep birlikte 28 Mayıs'taki seçime, milletimiz ile gönül gönüle yine büyük bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Durmak yok, yola devam."

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.