CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, “Sayın Kılıçdaroğlu, en düşük memur maaşının, asgari ücretin 2.5 katına çıkarılacağı sözünü verdi. Erdoğan baktı olacak gibi değil, ‘En düşük memur maaşı 22 bin lira olacak. Madem yapabiliyordun neden halkı yoksullukla inim inim inlettin” dedi. 

"KILIÇDAROĞLU SÖYLEMEDEN YAPMIYORLAR"

Seçimin son günlerine girilirken, çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarıyla sürdüren Yeşilyurt, “Kılıçdaroğlu daha Cumhurbaşkanı olmadan Erdoğan’a neler yaptırdı neler? Memura açıklanan zam değil sadece. Öğrencilerin KYK borçlarının faizlerinin silinmesinden tutun, kamuda mülakatın kaldırılmasına, elektrik faturalarında TRT payının kaldırılmasından 3600 gösterge ve EYT sorununun çözülmesine kadar her şeyin mimarı Kılıçdaroğlu’dur. Muhalefette iken halkına bu kadar faydası olan başka bir lider yok. Bu lider ülkeyi yönettiğinde neler yapacak neler. Seçimi kazanıyoruz, güzel günler yakın. Sefalet günleri sona erecek, barış içinde yaşayacağız” diye konuştu.

"ZAM İÇİN NEDEN SEÇİMİ BEKLEDİN?"

Yeşilyurt  sözlerine şunları söyledi: “Gençlerimize verdiğiniz üç kuruş krediye faiz üstüne faiz bindirdiniz. İşi bile olmayan çocukları borç altında ezdiniz. Kılıçdaroğlu söyleyene kadar neden KYK borçlarının faizini silmediniz? Kılıçdaroğlu söyleyene kadar neden 3600 ek gösterge için bir şey yapmadınız? Neden elektrik faturalarından TRT payını Kılıçdaroğlu söyleyene kadar kaldırmadınız. Bunları madem yapabiliyordunuz neden seçimi beklediniz? Çırpınışlarınızın boşa olduğunu milletimiz biliyor.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.