CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, milletvekili aday adayı olmak için 40 il başkanı ve 39 ilçe başkanının istifa etmesine dair yazılı açıklama yaptı.

"DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Partisinde her türlü göreve hazır olduğunu, bulunduğu makamda yapacak çok daha işleri bulunduğunu belirten  Türkel, “Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden arkadaşlarımın bu kararlarına saygı duyuyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kanadında çalışmak ve görev yapmak ve milletimize hizmet etmek amacıyla koşturmak bizim için kutsal bir görevdir. Bizim bulunduğumuz makamda daha yapacak çok işimiz var.   İlk hedefimiz 2023 seçimlerinden Türkiye’nin üzerine karabasan gibi çökmüş, ekonomik ve huzur olarak milletimizi darmaduman etmiş olan AK Parti Hükümetini demokratik yollarla ve halkımızın desteği ile iktidardan indirmektir. Ülkemizin aydınlık geleceği, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara huzurla ve umutla bakabileceği ortamlara kavuşturmak istiyoruz”  dedi.

"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

İl başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğini belirten Türkel şu ifadeleri kullandı: "20 yıldır AK Parti'nin seçilmişleri Samsun'dan götürdü. Samsun'a bir çivi çakmadı. Cumhuriyet yatırımlarının tamamını sattılar. Hep kendilerine çalıştılar kendi ceplerini doldurdular. Samsun'luların kaybettiklerini yerine koymak için halkın iktidarını hep birlikte kurmak için Samsun İl Başkanı olarak görevimin başındayım. Bizim Ankara değil Samsun sevdamız var. Samsun'umuza il başkan olarak hizmet etmeye devam edeceğim." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.