CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ile CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel,  partililerin ve vatandaşların katıldığı yürüyüşte birliktelik mesajı vererek "Biz kazanırsak Samsun kazacak" dedi.

ALKIŞLARLA DESTEK VERDİLER

31 Mart yerel seçimlerine 48 saatten az bir süre kala CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü'nün önderliğinde halk yürüyüşü gerçekleştirildi. Samsun Öğretmenevi önünden başlayan yürüyüş, İstiklal Caddesi boyunca Uğur Mumcu Parkı'na kadar devam etti. Kortejin en önünde meşaleler, sloganlar ve marşlar eşliğinde yürüyen Cevat Öncü ve Murat Şenel'e yol boyunca vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla destek verdi.

"BİZ KAZANIRSAK SAMSUN KAZANACAK"

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü yaptığı açıklamada şunları söyledi: "3 aydır sahadayız. Coşkuyu görüyoruz. Bu seçimin kazananı biz olacağız. Biz kazanırsak Samsun kazanacak. Biz kazanırsak 17 ilçe, bin 250 mahalle kazanacak. Biz kazanırsak hepimiz kazanacağız."

"HAK ETTİĞİ YERE GELECEK "

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel ise şöyle konuştu: "30 sene sonra Samsun'da, İlkadım'da CHP'nin bayrağını göndere çekeceğiz. Sayın Öncü başkanımızla Büyükşehir'e taşıyacağız. İki meslektaş, ağabey-kardeş Samsun'u hak ettiği yere getireceğiz. Bu seçimi alıyoruz. 2 gün sonra bu yürüyüşü daha coşkulu bir şekilde yapacağız."


Yürüyüşe, CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, eski CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet Samsun'da yağmur altında oturma eylemi! İHH'dan İsrail'e lanet

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.