CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, yerel seçimlerde genel merkezlerin ulusal ya da yerel seviyede görüşme yapmalarını umut ettiklerini dile getirdi.

Samsun'da evden silah ve mühimmat çıktı! Samsun'da evden silah ve mühimmat çıktı!

"YEREL SEÇİMLERDE İŞBİRLİĞİ OLMALI"

Telatar, Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın sunduğu Haberin Penceresi programının konuğu oldu. Yerel seçimlerle ilgili işbirliğinin olması gerektiğini kaydeden Telatar, "Bu iş matematik gerektiren bir iş. Her partinin hem bölgemizde hem ülke genelinde gücü bellidir. Bir seçimi garantiye almanın yolları bir takım ittifaklardan geçiyor" dedi.

"SİYASETTE KAPI KAPATILMAZ"

Matematiği dışlamanın doğru bir tavır olmadığını ifade eden Telatar sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi partilerin var olma sebebi, siyaseti kendi başlarına da yapmaktır. Bunu da anlayışla karşılıyorum. Ama bu matematiği dışlamak, doğru bir tavır değil. Önümüzdeki günler ne getirir ne götürür bunu açıkçası biz de bilmiyoruz. Umuyoruz ki genel merkezler ulusal ya da yerel baz seviyesinde bir takım görüşmeler yaparlar. Kapıların kapatılmaması gerekiyor. Siyasette kapı kapatılmaz, kimse dışlanamaz.  Bizim geçmişte ittifak yaptığımız partilerle yerelde diyaloğumuz çok güzel. Önümüzdeki gelişmelere bakacağız."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.