CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, halkın ilgisinin motivasyonlarını yükselttiğini belirterek, "Seçimin birçok ilçe ve büyük şehirde Cumhuriyet Halk Partisi kadroları tarafından kazanılacağını görmekteyiz. İlkadım özelinde, gerek projeleri, gerek kadroları ile en iddialı parti Cumhuriyet Halk Partisidir" dedi.

Patlamada 5'i jandarma 7 kişi yaralanmıştı! Samsun'da yakalanan şüphelilerle ilgili yeni gelişme Patlamada 5'i jandarma 7 kişi yaralanmıştı! Samsun'da yakalanan şüphelilerle ilgili yeni gelişme

SORUNLAR YILLARDIR AYNI

Şenel, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden sahada vatandaşlarla bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinleyerek projelerini anlatıyor. 61 mahalleden oluşan ve yaklaşık 240 bin seçmenin oy kullanacağı İlkadım için mevcut yerel yönetimin yapmadığı, eksik yaptığı ve halkın ihtiyaç duyduğu hizmetleri mahalle bazında belirlediklerini kaydeden Şenel, "Vatandaşlarla yüz yüze yaptığımız görüşmelerde ülkenin genel ekonomik durumuna uygun olarak İlkadım ilçesinde de temel sorunların işsizlik, geçim güçlüğü, güvenlik, trafik, kentsel dönüşüm gibi belirteçlerle karşımıza çıkmıştır. 2019 yılından bu yana aldığımız notlar ile halen sahada tespit ettiğimiz sorunların hemen hemen aynı olduğu da aşikardır. Mahallelerin imar ve fiziki durumlarına bağlı olarak değişiklikler göstermekle beraber sorunları belirledik yani teşhislerimizi koymuş durumdayız" diye konuştu.

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

İlkadım'a yıllardır verilen sözlerin tutulmadığını dile getiren Şenel sözlerini şöyle sürdürdü: "Kenti bugüne kadar yönetenlerin kentsel dönüşümü ve projelerini halkımıza samimiyetle ve açık sözlülük ile izah etmediklerini görüyoruz. 2019 yılında seçim çalışmalarında 4 yıl içinde anahtarlarınızı teslim edeceğiz diyenlerin hak sahipleri için yapılan TOKİ konutlarını dar gelirlilere satışa sunduklarını ve yeni rezerv alanlar oluşturamadıklarını görüyoruz. Yani yıllardır verilen sözlerin tutulmadığını ve tutulmasının da söz konusu olmadığını görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, bu kenti önceki yıllarda başarı ile yönetmiş, gerek altyapı, gerek yeni yerleşim alanlarının açılması konusunda ciddi projeler gerçekleştirmiştir. Kaliteli kadrolarımız ile İlkadım'ı hak ettiği yere taşımak iddiası ile yolumuza şevkle ve azimle devam etmekteyiz. Halkımızın sahada bize gösterdiği güleryüz, samimiyet ve destekleyici ifadeleri, karşılanabilir talepleri bizleri daha fazla motive etmektedir. Bu nedenle seçimin birçok ilçe ve büyükşehirde CHP kadroları tarafından kazanılacağını görmekteyiz. İlkadım özelinde, gerek projeleri, gerek kadroları ile en iddialı parti Cumhuriyet Halk Partisidir."

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.