CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, "Adına yakışır projelerimizle Samsun'umuzda güzel günlerin ilk adımını atmak için kapıları kırmaya, vatandaşlarımızın güven ve huzur içerisinde yaşayacakları bir İlkadım için geliyoruz" dedi.


"KOŞA KOŞA GELİYORUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız devam ediyor. Rakiplerini eleştiren Şenel, "Seçime 4 gün kaldı. Son viraja girdik. Koşa koşa geliyoruz. Dün başkan seçildiği partiye 'misafirim' diyerek ihanet eden, sarayın kapılarında yatıp adaylık dilenenlere Cumhuriyet Halk Partililer hiçbir zaman oy vermez, vermeyecektir. Dün aday adayı dahi olmayıp, son dakika adayına vatandaşlarımız oy vermeyecektir. Belediyeyi akraba çiftliğine çeviren, hizmeti bir kenara bırakıp kendine çalışan zihniyete halkımız dur diyecektir. Liyakatten yoksun İlkadım Belediyesi'ni, Samsun'da hizmetin merkezi yapmaya geliyoruz" diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan ilçenin ilk kadın muhtarına kutlama: "Kadınların önünü açtınız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan ilçenin ilk kadın muhtarına kutlama: "Kadınların önünü açtınız"

"HERKES DEĞER GÖRECEK"

Şenel, şöyle devam etti: "Adına yakışır projelerimizle Samsun'umuzda güzel günlerin ilk adımını atmak için kapıları kırmaya geliyoruz. Vatandaşlarımızın güven ve huzur içerisinde yaşayacakları bir İlkadım için geliyoruz. Sanatın ve sanatçının kıymet göreceği bir İlkadım için geliyoruz. Yaşlılarımız başımızın tacı, onların değer göreceği bir İlkadım için geliyoruz. Bekle bizi İlkadım, seni kucaklamaya geliyoruz" dedi.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.