Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı Fatih Türkel, iktidarın Samsun'a verdiği sözleri tutmadığını öne sürerek, "Bu seçim Samsun'a çaresizliği reva görenlere yolun sonuna geldiklerini anlatma seçimidir" dedi.

YOLUN SONUNA GELDİKLERİNİ ANLATACAĞIZ

Türkel yaptığı açıklamada, "Öyle bir seçim ki; kimin milletvekili olacağının bu seçimde hiç önemi yok. Bu seçim ülkemizin karanlıklara ve yoksulluklara gömülüp gömülmeyeceği, ya da aydınlık yarınların başlangıcı olma seçimidir. Öyle bir seçim ki;

'Tersane kuracağız, binlerce kişiyi işe alacağız' diyerek Samsunlu hemşerilerimizi kandıranların, Çarşamba şeker fabrikasını kapatıp yüzlerce kişiyi işsiz bırakanların, Samsun - Asarcık yolunu yapacağız diyerek sözlerinde durmayanların, Vezirköprü'de kunduz kamp eğitim merkezi yapacağız diyerek temel atıp bırakanların, Samsun'a çaresizliği reva görenlere yolun sonuna geldiklerini anlatma seçimidir" diye konuştu.

BU BAHAR BAŞKA OLACAK

CHP örgütü olarak gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizen Türkel, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "CHP'nin Samsun il başkanı olarak tüm hemşerilerime söz veriyorum. Halkımızın aydınlık yarınlara ulaşabilmesi için bu seçimde milletvekili, belediye başkanı, milletvekili adayı, ilçe başkanı, milletvekili aday adayı ve partimizin her bir üyesi olarak gece gündüz demeden çalışacağız. Sana söz! Mülakatta işi elinden alınan genç kardeşlerimin, tarlasını ekmek için traktörüne mazot alamayan, gübre parası bulamayan çiftçimizin, ev kadınlarımızın, evine ekmek götüremeyen boynu bükük babaların, ömrünün sonbaharında açlığa mahkum edilen emeklilerimizin sözcüsü olacağız. Sana söz! Bu bahar başka olacak. Bu bahar demokrasiyi geri getirmek için gece-gündüz çalışacağız."

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.