CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Dr. Murat Erkan, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında talepleri dinliyor. Erkan, aday gösterilip başkan seçildiği takdirde sorunların vatandaşlarla ortak akıl çerçevesinde çözüleceğinin sözünü verdi.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Dr. Erkan, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve yönetim kurulu üyelerini, Atakum Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Tiryaki ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yerel seçim sürecine dair görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelen Erkan, talepleri dinleyerek sahada nabız yokladı. 

Samsun'da öğretmen eşini öldüren cani koca tutuklandı Samsun'da öğretmen eşini öldüren cani koca tutuklandı

SORUNLARI BİLİYORUM

Projelerini hazırladığını fakat çalışmalarına halkın taleplerine göre yön vereceğini kaydeden Dr. Erkan, "Aday gösterilip göreve gelirsek halkın isteklerine göre hareket edip, bu kenti birlikte yöneteceğiz. Ortak akılı, birlikte yönetim anlayışını önemsiyoruz. Eşit, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışını yerel yönetimlerde hayata geçireceğiz. Çevreye saygılı olarak çalışma metotları geliştireceğiz. Bugün Atakum'da ne kadar yeşil alan varsa tek tek elinden gidiyor. Atakum hiç olmayan büyük kütleleri görüyoruz artık. Atakum insanların sadece yaşadığı değil, ekmeğini de kazandığı bir yer olacak. İstihdamın geliştiği bir yer olacak. Atakum'u marka yapacak yeni şeyler ortaya koyacağız. Buradaki sorunları biliyorum ve çözmek için de iddialıyım" dedi. 

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.