İzmir’in Çeşme ilçesinde Çeşme Belediyesi, Çeşme Kent Konseyi, İŞKUR Konak Şube Müdürlüğü ile çeşitli turistik otel ve şirketlerin işbirliğiyle gerçekleştirilecek kariyer toplantısında, çalışabilir durumdaki engellilere iş imkanı sağlanacak.

Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, Çakabey Kültür Merkezi’nde, 11 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de, engellilere iş imkanı sağlayabilmek için önemli bir buluşma gerçekleştirileceğini söyledi. Çeşme Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Yarımada Kent Konseylerinin Engelliler Meclisi ve İŞKUR Konak Şube Müdürlüğü temsilcilerinin katılacağı kariyer toplantısında, Çeşme’deki turistik otellerle bazı şirketlerin temsilcilerinin de görüşme masaları açacağını ifade eden Ömer Önal, görüşme masalarında çalışabilir durumdaki engellilere iş imkanı sağlanacağını kaydetti.

"Hemen iş imkanına sahip olabilecekler"

Çeşme’deki engellilere ve engelli yakınlarına çağrıda bulunan Çeşme Kent Konseyi Başkanı Önal, "Sizlere daha refah bir gelecek ve çalışarak geleceğinizi güvene alabilmenizi sağlamak amacıyla bir kariyer toplantısı düzenliyoruz. Bu toplantıda, hem çalışabilir durumdaki engellilerimize, hem de engelli yakınlarına, sigortalı ve en az asgari ücretli iş imkanları sunulacaktır. Toplantıya katılacak olan Çeşmeli engelli ve yakınları, özellikle turizm sektörünün öncü firmaları ile birebir görüşmelerini yaparak, hemen iş imkanına sahip olabilecekler" diye konuştu.

Toplantıya gelebilmeleri için otobüs tahsis edilecek

Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, engelliler ile yakınlarının toplantıya katılabilmeleri için Çeşme Belediyesi’nin otobüs tahsis edeceğini belirterek, otobüsün 11 Nisan Çarşamba günü saat 10.30’da, Çeşme Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edeceğini açıkladı. Önal, otobüs ile ulaşım imkanından faydalanmak isteyenlerin, 10 Nisan Salı günü saat 16.00’ya kadar 0542 693 38 20 numaralı telefondan Engelliler Meclisi Başkanı Pınar Foral’ı aramaları gerektiğini sözlerine ekledi.