İlçe merkezinin ardından köylerde de Dündar coşkusu devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Av. Hüseyin Dündar, Canlı Mahallesi, Demircili Mahallesi, Akkuzulu Mahallesi, Oymalı Mahallesi, Alibeyli Mahallesi'nde de yoğun ilgiyle karşılandı. Dündar, ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirerek vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür etti. 

Resim

"HEP BİRLİKTE BİR ŞEYİ BAŞARIYORUZ"

Ziyaretlerinde davul-zurna, havai fişek ve alkışlarla karşılanan Dündar, coşkulu kalabalığa seslenerek, "31 Mart seçimleri vesilesiyle, sizlerin adayı olarak, halkın adayı olarak, Çarşambalının adayı olarak, bağımsız belediye başkan adayı olarak yollardayız. Çarşambamızı ziyaret ediyoruz. Tekrar vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Bu seçim çalışmasının anlamı bu aslında. Çarşambalı, bütün bir Çarşamba olarak tek yürek kenetlenmiş, hep birlikte bir şeyi başarıyoruz bu seçimlerde. Bu Çarşambanın kendi geleceği ile ilgili, kendi belediyesi ile ilgili bir kararı hep birlikte verme kararıdır. Ben kendim Çarşambalının karşısına çıkmadım, Çarşambalı bu seçim sürecinde kendi bağımsız belediye başkan adayını kendi çıkardı; Hüseyin Dündar" dedi. 

Resim

"ÇARŞAMBA'NIN KAYNAKLARINI, ÇARŞAMBA'NIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ"

Bağımsız Belediye Başkan adayının nasıl Belediye Başkanı seçildiğini göstereceğiz’ diyerek sözlerine başlayan Dündar; “Ondan sonra da hep birlikte Bağımsız Belediye Başkanının Çarşamba da nasıl çalışmalar yaptığını Türkiye’ye göstereceğiz. Belediyemizin öz kaynaklarını geçmişte olduğu gibi hizmete dönüştüreceğiz. Çarşamba’nın bütçeleri iyi idare edildiği zaman milletin hizmetine iyi sunulduğu zaman Çarşamba hizmeti aldı. Bizim 15 yıl boyunca Çarşamba’ya yaptığımız hizmet ve çalışmalar Çarşamba’nın kaynakları, bütçeleri ve paraları ile yapılmadı mı? Biz seçildiğimiz de Çarşamba’nın bütçesini ve kaynaklarını Çarşamba’nın hizmetine sunacağız” dedi.

Resim

Terme'de yapılması planlanan projeler incelendi Terme'de yapılması planlanan projeler incelendi

"COŞKU İÇERİSİNDE 31 MART'A İLERLİYORUZ"

Çarşamba'ya 15 yıl hizmet ettiğini hatırlatan Dündar, "Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar, daha önce 3 dönem, 15 yıl kendi Çarşamba'nın hizmetinde bulunmuş, önemli eserler kazandırmış, belediyecilik yapmış, Çarşambalının hizmetinde bulunmuş. Sizin tanıdığınız, bildiğiniz belediye başkanı olarak tekrar benim sizlerin huzuruna çıkışım Çarşamba'ya yeniden başkan adayı oluşum bu şekilde gerçekleşti. Şimdi de Allah'a şükür bir kardeşlik ve coşku içerisinde 31 Mart'a ilerliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Resim

"ÇARŞAMBA İLE BİRLİKTE KARAR VERİRİM"

Seçimi kazandıktan sonra herhangi bir partiye geçip geçmeyeceği konusunda da açıklamalar da bulunan Dündar; “Belediye Başkanı seçildikten sonra siyasi geleceğim için kendi başıma bir partiye geçmek benim meselem olmaktan çıkar, bu Çarşamba’nın konusu olur. Ben bundan sonra Çarşamba ile birlikte karar veririm. Çarşamba benim bağımsız olarak devam etmemi istiyorsa bende bağımsız belediye başkanı olarak devam ederim” diyerek konuştu.

Resim

"ÇARŞAMBA'NIN BİR MESELESİ VAR"

Dündar mahalle ziyaretlerinin devamında şu ifadeleri kullandı; 

Çarşambamızın bir coşkusu, bir heyecanı, bir meselesi var. Bu meseleyi 31 Mart'ta halledeceğiz. 31 Mart'ta sandık önümüze konulacak. Alibeyli Mahallemiz kararını vermiş, benim 15 yıl hizmetimde bulunan kendisini tanıdığım belediye başkanım, kendi çocuğum Hüseyin Dündar'ı bağımsız belediye başkanı olarak ben tekrar vazifeye getiriyorum diyor.

Dündar açıklamasında, "Bizleri miting değerinde büyük bir coşkuyla karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Resim

Bu haber ajans tarafında hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.