Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, ilçede ipi göğüsleyen isim oldu. Dündar, "Çarşambalı hemşehrilerimin ne kadar kadirşinas olduğunu, nasıl hakkaniyete uygun şekilde hakemlik yaptığını ve bizi ne kadar sevdiğini şimdi herkes gördü. Tüm Samsun gördü, tüm Türkiye gördü. Siz vefakar Çarşambalı hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

MEYDAN DOLDU TAŞTI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy sayım işleminin tamamlanmasıyla birlikte resmi olmayan sonuçlara göre Bağımsız Aday Hüseyin Dündar yüzde 43,16 ile sandıktan zaferle çıkan isim oldu. Dündar'a destek veren vatandaşlar Abdullahpaşa Meydanı’nı doldurarak seçim zaferini kutladı. Meydanda coşkuyla kutlanan zafer seçimine TIR’lar, traktörler, otomobil tutkunları ve çok sayıda vatandaş ortak oldu. 

'BİRLİKTE BAŞARDIK'

Bağımsız Başkan Dündar, seçim sürecine başladığı günden bugüne kadar destek veren tüm Çarşamba halkına teşekkür ederek, elde edilen zaferi birlikte başardıklarını ifade etti.  Dündar, “Artık seçim dönemi bitti. Adaylığımızı ilk açıkladığımızda, ‘Çarşamba bizi sever, biz de Çarşambayı’ ‘Kadirşinas Çarşamba Halkı en iyi hakemdir’ diye yola çıkmıştık. Çarşambalı hemşehrilerimin ne kadar kadirşinas olduğunu, nasıl hakkaniyete uygun şekilde hakemlik yaptığını ve bizi ne kadar sevdiğini şimdi herkes gördü. Tüm Samsun gördü, tüm Türkiye gördü.  Siz vefakar Çarşambalı Hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum. Allah’a şükürler olsun. Hep birlikte başarı hikayesini yazdık. Bütün Çarşambayı kucaklayarak bir olacağız. Beraber olacağız inşallah" diye konuştu. 

Samsun'daki ziraat odası başkanlarından Halit Doğan'a ziyaret! Tarım konuşuldu Samsun'daki ziraat odası başkanlarından Halit Doğan'a ziyaret! Tarım konuşuldu

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Çarşamba'da yeni dönemin başladığına işaret eden Dündar sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bu başarı, bu zafer 141 bin Çarşambalı’nın zaferidir. Yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem Çarşambamızın konularıyla ilgili, Çarşamba insanımızın ihtiyaçlarıyla ilgili, Çarşamba’nın gündemi ile ilgili konuları görüşeceğimiz, belediyenin tamamen bunları konu alacağı, bu yönde faaliyet göstereceği, bunların üzerinden çalışmalarını yürüteceği yeni bir dönem başlıyor. Artık biz, birlikte Çarşamba’nın işlerini birlikte yürüteceğiz. Omuz omuza olacağız. Dik durmaya devam edeceğiz inşallah."

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.