Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti milletvekilleri ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehirde etkisini gösteren şiddetli yağışlardan etkilenen Gülsan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, önceki dönem Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gülsan Sanayi Sitesi'nde şiddetli yağışlardan etkilenen alanlarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi, talepleri dinledi.  

TÜM TEDBİRLER ALINDI

İlçede sağanak yağışın etkilediği bölgelerde çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirten Başkan Sandıkçı, gerekli tüm tedbirlerin alındığını, devam eden çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını vurguladı. İlçe genelinde sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde çalışmaların devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuzda olduğunu ifade eden Başkan Sandıkçı, “Şehrimizde etkisini gösteren sağanak yağışlardan vatandaşlarımız olumsuz bir şekilde etkilenmemesi adına ilk günden itibaren çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. Ekiplerimizle birlikte devam etmesi beklenen yağışlar karşında gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Ekiplerimiz olası sağanak yağmur karşısında teyakkuz halinde. İlçemizde şiddetli yağmurun etkisini gösterdiği yerlerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımız titizlikle sürdürüyoruz” dedi. 

İlçede gerçekleştirilen ziyaret programlarına, Samsun Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay eşlik etti.

Bora Kara

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.