AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın vizyonsuz olduğunu öne süren İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Keleş'e tepki göstererek, "İlçemizin ve Canikli hemşerilerimizin kalkınmasını engellemek ve bizim enerjimizi aşağıya çekmek isteyenlere asla geçit vermeyeceğiz" diye cevap verdi.

"HAYALİNİZ BİLE ULAŞAMAZ"

"Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere birilerinin hayali bile ulaşamaz" diyen Gençay,  “Canikli hemşehrilerimizle gönül bağı kurarak ilçemizde örnek işlere imza attık. Göreve geldiğimizden bugüne kadar belediyemizin ekonomik olarak geldiği seviyeyi 3 yıl önce hayal bile edemezlerdi. Üstelik bunu tek kuruş kredi çekmeden, belediyemizin öz kaynaklarıyla gerçekleştirdik. Hal böyleyken birilerinin vizyon eleştirisinde bulunması trajikomik bir olaydır.  Her ne kadar bu söylemleri ciddiye almasak da belediyemizin ve başkanımızın hatta önceki dönem belediye başkanımızın da hak ve menfaatlerini korumak teşkilat olarak bizim görevimizdir. Bunu da büyük bir onurla yaparız. Çünkü başkanımızın göreve geldiğinden bugüne kadar yaptığı çalışmalara bizzat şahidiz" dedi.

"ASLA GEÇİT VERİLMEYECEK"

Sandıkçı'nın gece gündüz demeden çalıştığını ve önemli projelere imza attığını kaydeden Gençay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı, gece gündüz demeden ilçemiz için çalışmaya devam etmektedir. Örnek projelerle ilçemizi, geleceğe emin adımlarla ileriye taşıyacak çalışmaları hız kesmeden tek tek hayata geçiriyor. Bunun çok sayıda örneklerini sahada net bir şekilde görebiliyoruz. Bizim vizyonumuz üzerinden prim yapacaklarına, kendi belediyelerinin, varsa vizyonlarıyla ilgilenmeleri hatta bunları milletimizle paylaşmalarının daha doğru olacağı kanaatindeyiz.  Ancak biz biliyoruz ki bu eleştirilerin asıl hedefi, yapılan hizmetleri sekteye uğratmak, enerjimizi düşürmek, bizi kısır bir çekişmenin içine sürüklemek ve Canikli hemşehrilerimizin refah seviyesinin yükselmesini engellemektir. İlçemizin ve Canikli hemşerilerimizin kalkınmasını engellemek ve bizim enerjimizi aşağıya çekmek isteyenlere asla geçit vermeyeceğiz."

(İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Keleş)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.