İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, "Sadece birilerinin değil herkesin mutlu, huzurlu olma zamanı gelmiştir. Hayat pahalılığı başta olmak üzere vatandaşımız gerçekten zor durumda. 14 Mayıs günü bu kötü gidişe hepimiz birlikte dur diyeceğiz” dedi.

SAMSUN ARTIK AYAĞA KALKMALI

Tüfekci, gittiği her yerde gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bu şehrin artık ayağa kalkma zamanı gelmiştir. Sadece birilerinin değil herkesin mutlu, huzurlu olma zamanı gelmiştir. Hayat pahalılığı başta olmak üzere vatandaşımız gerçekten zor durumda. Hayatın her alanında sıkıntı yaşıyoruz. Gençler işsiz. İş imkânı yok. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Köylerimizde durum ise çok daha vahim. Tarım ve Hayvancılık artık bitme noktasında. İşte bu yüzden 14 Mayıs günü bu kötü gidişe hepimiz birlikte dur diyeceğiz” diye konuştu.

KAYBEDECEK TEK BİR SANİYEMİZ BİLE YOK

Hem ülkenin hem de milletin kaybedecek tek bir saniyesi bile kalmadığının altını önemle çizen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, “Genel Başkanımız Meral Akşener millet için korkusuzca yola çıktı. Cesurlar Hareketinin lideri olarak toplumun bütün kesimleri için projeler geliştirildi. Tarım, Hayvancılık ve bağlı sektörlerine yönelik çok önemli adımlar atılacak. Bugün yarınlarımızı kurtarma zamanıdır. 14 Mayıs’ta kurulacak sandıklar bir ulusun geleceği için tarihi önem taşımaktadır. Birlikte başaracağız ve bu sefer kazanan sadece Samsun olacak.” şeklinde konuştu.

YAREN YALNIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.