Sportif Direktör Coşkun Zeren, Samsunspor da Canberk defterinin kapandığını söyleyerek, futbolcuya spor hayatında başarı diledi

TEKLİFLERE OLUMSUZ BAKTI
Samsunspor da 2007 yılında altyapıya giren ve 2012 yılında profesyonel olan Canber Aydın, Kırmızı-Beyazlıların sezon başından beri elinde tutmak istediği isim olmuştu. 23 yaşındaki genç futbolcu, Samsunspor'un tüm transfer çabalarına ve tekliflerine rağmen anlaşmaya yönelmedi. Gelen tekliflere ise sürekli olumsuz baktı. Yılan hikayesine dönen bu transfer sürecinde Samsunspor, önceki gün Canberk'ten vazgeçtiğini ve defterin kapandığını duyurdu. 

'ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPTIK'
Canberk aydın defterinin Samsunspor nezdinde kapandığını ifade eden Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Biz yönetim ve Samsunspor olarak Canberk Aydın transferinde üstümüze düşeni yaptık. Görüşmelerimiz doğrultusunda gereken bilgiyi basın yoluylada duyurduk. Fakat oyuncu ısrarla olumusuz karar verdi. Kendisinin kararıdır. Bundan sonra Samsunspor'un Canberk konusunda yapacağı bir şey kalmamıştır. Eski futbolcumuza futbol hayatında başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

Haber: Onur EROL