Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, beslenme hizmetleri konusunda koordinatör olarak görevli bulunduğu Kahramanmaraş’ta, depremin hemen ardından vatandaşlara günlük 2 öğün yemek vermeye başlayan restoranın dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yemek dağıttı. 

GÖNÜLLÜ İŞLETMELERE TEŞEKKÜR

Vali Dağlı Kahramanmaraş'ın çeşitli noktalarında oluşturulan yemek dağıtım noktalarını yakından takip ediyor. Kentte vatandaşlarla bir araya gelip sıcak yemek dağıtan ve taleplerini dinleyen Vali Dağlı, gönüllü işletmelere de hizmetleri için teşekkür etti. 

MOBİL MUTFAĞA ZİYARET

Ayrıca günde 7 bin kişiye yemek, 10 bin kişiye sıcak ekmek dağıtan Jandarma Genel Komutanlığı Mobil Mutfak ve Mobil Fırın'ı ziyaret eden Vali Dağlı, burada da depremzede vatandaşlarla birlikte yemek yedi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 

KAYA'DAN BİLGİ ALDI

Bu arada, Kahramanmaraş’ta kurdukları destek merkezi, mobil market, hijyen noktası, ecza çadırı ve anne-çocuk çadırlarıyla depremzedelere 24 saat yiyecek, ilaç, giysi ve enerji desteği veren TÜGVA'nın yardım TIR'ını ziyaret eden Vali Dağlı, TÜGVA Genel Müdürü Burak Kaya'dan yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.